Nieuwe Economie-festival (NE)

Elk jaar organiseert MVO Nederland het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar: Nieuwe Economie (NE). Rond de duizend bezoekers komen op één dag bijeen voor inspiratie en activatie – van ondernemers tot mkb-bedrijven en van grote corporaties tot overheidsinstanties. Je ontdekt hier hoe je jouw aandeel in de transitie naar de nieuwe economie neemt. En je krijgt de kans om je netwerk in een klap uit te breiden met waardevolle contacten en businesskansen. Zet donderdag 20 januari 2022 vast in je agenda.

🎉  Hét grootste zakelijke duurzaamheidsfestival met +1000 bezoekers

🤝  Breid je netwerk uit met waardevolle contacten en businesskansen

Het Nieuwe Economie-festival biedt bezoekers alles wat een gangbaar festival te bieden heeft, alleen dan gericht op de belangrijkste thema’s binnen de nieuwe economie.

NE21: het verkiezingsdebat

Afgelopen editie van ons duurzaamheidsfestival was digitaal te volgen en stond in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. We organiseerden een debat tussen politieke partijen over toekomstbestendig beleid en je kon de finale van de verkiezing van de Minister van de nieuwe economie volgen. We gaan ervan uit dat de komende editie weer een fysieke bijeenkomst is, net zoals bij NE20. Zie hieronder een kleine sfeerimpressie van die dag.

 

meer over ne22

Op donderdag 20 januari organiseren we NE22 in de Beurs van Berlage. Wie de sprekers zijn en wat het thema is maken we op korte termijn bekend. Wil je zeker zijn van een ticket tot NE22? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via het formulier hieronder.

Is NE22 alleen voor partners van MVO Nederland?

NE22 is voor iedere ondernemer toegankelijk. Partners van MVO Nederland krijgen een gratis ticket t.w.v. €300,-. Ben je nog geen partner maar wil je dat wel worden? Bekijk de voordelen van het partnerschap en sluit je aan bij onze groeiende beweging van ondernemers in de nieuwe economie.

Waar en wanneer is NE22?

Op donderdag 20 januari 2022 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Blijf op de hoogte van NE22

Alles wat je wilt weten over NE22 zullen we bekend maken via onze maandelijkse nieuwsbrief. Meld je aan en je ontvangt daarnaast inspirerende verhalen van ondernemers, actuele columns, nieuws en relevante events over duurzaam ondernemen.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.