Nieuwe Economie-festival (NE)

Elk jaar organiseert MVO Nederland het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar: Nieuwe Economie (NE). Rond de duizend bezoekers komen op één dag en één plek bijeen voor inspiratie en activatie – van ondernemers tot mkb-bedrijven en van grote corporaties tot overheidsinstanties. Je ontdekt hier hoe je jouw aandeel in de transitie naar een klimaatneutrale, circulaire en inclusieve economie met eerlijke ketens neemt. En je krijgt de kans om je netwerk in een klap uit te breiden met waardevolle contacten en businesskansen. Dit jaar was NE20 een groot succes, zien we jou straks op NE21?

Het Nieuwe Economie-festival biedt bezoekers alles wat een gangbaar festival te bieden heeft, alleen dan gericht op de belangrijkste thema’s binnen de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair en inclusief ondernemen met eerlijke ketens. Bezoekers volgen verschillende mini-colleges, paneldiscussies, interactieve break-outs en spraakmakende keynotes.

NE20: Jouw aandeel in de nieuwe economie

Afgelopen editie van ons duurzaamheidsfestival stond in het teken van de balans tussen je bedrijf financieel gezond houden en streven naar positieve maatschappelijke impact. Een ambitieuze missie, want in de praktijk blijkt het vinden van deze balans niet altijd even makkelijk. De principes van de oude economie zijn soms hardnekkig. Juist daarom zochten we het historisch hart van het kapitalisme op: de Beurs van Berlage in Amsterdam. Voor één dag toverden we deze iconische plek om tot een aandelenmarkt waar je investeerde in de nieuwe economie. Financieel rendement op de korte termijn maakt plaats voor een toekomstbestendige beursportefeuille.

Blik terug op NE20

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.