Sluit je aan bij het Grote Bedrijvennetwerk

De urgentie voor bedrijven om aan de slag te gaan met maatschappelijke impact is groot. Door de toenemende wet- en regelgeving en druk van stakeholders. Maar ook omdat de inrichting van je strategie de toekomstbestendigheid van je bedrijf bepaalt. Ben jij werkzaam bij een organisatie met meer dan 250 medewerkers en wil je actief aan de slag met de duurzame ambities van jou en je bedrijf? Het Grote Bedrijven Netwerk biedt begeleiding, inspiratie en contacten om grote stappen te maken. Plan een kennismakingsgesprek in om erachter te komen wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wat is het Grote Bedrijven Netwerk?

Het Grote Bedrijven Netwerk is een actiegericht collectief van 170+ grootbedrijven (250+ medewerkers) die samenwerken aan de verduurzaming van hun organisatie en (cross-)sectoraal innoveren. Met elkaar wisselen ze kennis en ervaring uit en brengen innovaties in de nieuwe economie tot stand. Denk aan het opstarten van gezamenlijke projecten, het organiseren van netwerkactiviteiten en matchmaking.

Waar werkt het netwerk aan?

De uitdaging voor het bedrijfsleven is om niet langer alleen financiële winst na te streven, maar te sturen op het creëren van maatschappelijke waarde. Een toekomstbestendig bedrijf houdt rekening met milieu, mens en bestuur. Binnen het netwerk werken wij aan thema’s als CO2-beprijzing, impact meten, duurzaamheidsrapportage, Science Based Targets, biodiversiteit en de CSRD-richtlijn. Dat doen we via netwerkbijeenkomsten, werksessies, webinars en (innovatie-)projecten.

Versterk je netwerk Jij en je collega’s komen snel en eenvoudig in contact met professionals werkzaam bij andere grootbedrijven, waarmee je expertise en ervaring kunt uitwisselen
Altijd op de hoogte Blijf up-to-date van actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van duurzaamheid die relevant zijn voor jouw bedrijf en functie
Directe ondersteuning We ondersteunen je bij de strategische ontwikkeling van je duurzame bedrijfsmodel en we helpen je om diverse thema’s te vertalen van theorie naar praktijk

Sluit je net als 170+ grootbedrijven aan

In het netwerk zijn op dit moment zo’n 170 grootbedrijven actief met een brede verscheidenheid aan expertises. Zo werken onder andere Alliander, ABN AMRO, Asito, Heijmans en Roompot samen aan hun maatschappelijke impact.

Dit zeggen onze deelnemers

"Als partner van MVO Nederland blijven we voortdurend geinspireerd, geinformeerd en geactiveerd om gezamenlijk de doelstellingen van de Nieuwe Economie Index te verwezenlijken."

Ada Knol

CSR/MVO Consultant bij APD Nederland

"Via het netwerk doen we aan kennisdeling, werken we samen voor duurzaamheid en heb ik toegang tot resources"

Titia Schutten

Adviseur Corporate Responsibility bij KPMG

"MVO Nederland brengt bedrijven samen zodat we gezamelijk de groene kant op gaan"

Marijke Ernest

Corporate Social Responsibility Coordinator bij MegaGroup

Zo sluit je aan bij het Grote Bedrijvennetwerk

Heeft jouw bedrijf meer dan 250 medewerkers en wil jij vanuit jouw functie of met jouw bedrijf ook aan de slag met de transitie naar een toekomstbestendige, duurzame economie? Plan dan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Wat kost deelname aan het Grote Bedrijvennetwerk?

Dat is afhankelijk van je bedrijfsgrootte

  • 250-500 medewerkers: €3490 per jaar

  • +500 medewerkers: €8730 per jaar

De partnerbijdrage is exclusief btw en berekenen we naar rato.

Welke voordelen zijn er nog meer om aan te sluiten?

  • Toegang tot onze netwerkevents de Partner Meet-up (7x per jaar)

  • Toegang tot onze thematische netwerkevents ‘Kijkje in’ (2x per jaar)

  • Jaarlijks een toegangticket voor het jaarlijkse event Dag voor DoenDenkers ter waarde van 325 euro

  • Toegang tot meet-ups, events en webinars over een relevante duurzame thema’s

  • 10 procent korting op onze opleidingen: de mvo-expeditie en het TIAS Sustainability Program

Waarom kost het geld om partner te worden?

MVO Nederland is een non-profit organisatie dus we maken geen winst. Om onze activiteiten te kunnen organiseren vragen we een partnerbijdrage.

Welke organisaties zijn er allemaal partner van MVO Nederland?

Bekijk op deze pagina welke organisaties er allemaal partner zijn

Is er ook een partnerschap voor mkb-bedrijven mogelijk?

Jazeker, bekijk de mogelijkheden voor mkb'ers op deze pagina.

Net als 8000+ ontvangers onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je dan aan en ontvang maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor het versturen van de nieuwsbrief. Je kunt je altijd eenvoudig uitschrijven.