Werken bij MVO Nederland

Ontdek wie we zijn en wat we doen.

Doendenkers, zingevers en hartmakers opgelet

Werken aan het allerbelangrijkste wat we hebben: onze natuur en maatschappij. Als je dat wilt, zonder dat het alleen bij praten blijft, moet je bij MVO Nederland zijn, het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Nederland.

Hier maak je meer impact met bedrijven dan alleen zonnepanelen op het dak of een gerecyclede verpakking. Wij houden van aanpakken en zijn op zoek naar doendenkers, zingevers en hartmakers met diezelfde mentaliteit. Benieuwd wat je voor ons zou kunnen betekenen? Bekijk onze vacatures hieronder of check onze LinkedIn-pagina voor een concreter beeld van wat werken bij MVO Nederland inhoudt.

Wat is MVO Nederland?

MVO Nederland complex? Dat horen we vaker. Terwijl het eigenlijk best meevalt als je het onder elkaar zet.

  • We zijn het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Europa
    Met 2.000 partners – ongeveer 70 procent mkb. In vijf focussectoren: agrifood, gebouwde omgeving, chemie, textiel en zorg.

  • We werken aan projecten
    Langdurig of kortlopend: we voeren uit met strategische samenwerkingspartners, financiers en/of ministeries.

  • We laten een stem horen richting Den Haag en Brussel
    Op dit moment zijn nog te veel wetten en regels ingericht in het voordeel van bedrijven uit de oude economie. Onze public affairs-activiteiten maken duurzaam ondernemen eenvoudiger.

"Bij MVO Nederland weet je zeker dat je bijdraagt aan echte verandering in het systeem"

Erin Troost, Manager Programma's en Projecten

Werk met circa 60 leuke collega's
Veel vrijheid in wanneer en waar je werkt
Centraal in Utrecht
Breid je netwerk uit met allerlei duurzame bedrijven

Podcast: vijf collega's over werken bij MVO Nederland

Bij MVO Nederland werken we elke dag aan de transitie naar een duurzame economie. Met partners uit het bedrijfsleven én de overheid. Alleen, wat doen wij nu concreet bij MVO Nederland? In deze podcast spreken we vijf collega’s over wat ze hier elke dag doen en waarom. Samen geven ze je zo een beeld van wat werken bij MVO Nederland inhoudt.

Onze vacatures 👇

Projectmanager circulaire economie

Ben jij een projectmanager die de touwtjes graag in handen neemt of laat je ze juist een beetje vieren? Het maakt ons niet uit, zo lang je maar goed bent in een soepel verloop en het halen van doelen. Wil je dat ook nog eens graag doen in projecten die bijdragen aan een betere wereld? Check dan deze vacature bij MVO Nederland.

Financieel controller

Zoek jij als financiële professional werk in een organisatie die duurzaam ondernemen centraal heeft staan? En krijg jij energie van het bewaken van de juistheid en volledigheid van projecten?  Misschien ben jij dan wel onze nieuwe financieel controller.

Stagelopen bij MVO Nederland

Of het nu gaat over communicatie en marketing, relatiemanagement, public affairs of bijvoorbeeld internationaal ondernemen; MVO Nederland heeft bijna altijd ruimte voor stagiaires.

Bekijk hier de openstaande stagevacatures

Open sollicitatie

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan MVO Nederland op weg naar een duurzame, nieuwe economie maar is er geen vacature voor jou bij? Jouw open sollicitatie is altijd welkom. Stuur ons jouw motivatie en cv en we komen spoedig bij je terug.