Actuele projecten

Op dit moment werkt MVO Nederland aan de onderstaande projecten. Samen met bedrijven en ondernemers innoveren en implementeren we hierin om de nieuwe economie te bereiken. Bekijk ze allemaal of filter op een van de zeven thema's van de nieuwe economie.

Projecten (14)

CSRD
MVO Nederland zet in op CSRD en neemt bedrijven mee richting integratie duurzaamheid in bedrijfsstrategie.
Lees meer
Blauwe Netten
Tien Nederlandse drinkwaterbedrijven werken samen om hun sector sneller te verduurzamen.
Lees meer
Voor Partners
Boeren. Natuurlijk!
Boeren. Natuurlijk! helpt boeren omschakelen naar natuurlijke landbouw. Dit is hard nodig, want de landbouw is bij uitstek de sector die klimaatverandering kan remmen en de watercyclus en ecosystemen kan herstellen.
Lees meer
Voor Partners
De Partner Meet-up
Kom op een snelle en makkelijke manier in contact met andere partners van MVO Nederland en breid daarmee je netwerk uit.
Lees meer
True Cost Accounting in de koffiesector
Futureproof Coffee Collective gebruikt True Cost Accounting om verborgen kosten in koffie te berekenen.
Lees meer
Futureproof Coffee Collective
Het Futureproof Coffee Collective: een netwerk van koffieproducenten, -importeurs, -branders en retailers dat sámen strijdt voor de toekomst van koffie.
Lees meer
Groene Netten
MVO Nederland bracht infrastructuurbeheerders samen in de coalitie Groene Netten, met als doel een actieve bijdrage te leveren aan een circulaire en klimaatneutrale economie.
Lees meer
Versnellingshuis
Het Versnellingshuis verbindt je kosteloos met de voor jou relevante kennis en expertise, zodat je eenvoudiger de volgende stap kan zetten met jouw circulaire onderneming
Lees meer
MVO Risico Checker
Om erachter te komen welke mvo-risico’s jouw onderneming loopt en hoe je deze kunt beperken, gebruik je de MVO Risico Checker.
Lees meer

toont nu: 9 van 14

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.