Actuele projecten

Op dit moment werkt MVO Nederland aan de onderstaande projecten. Samen met bedrijven en ondernemers innoveren en implementeren we hierin om de nieuwe economie te bereiken. Bekijk ze allemaal of filter op een van de zeven thema's van de nieuwe economie.

Projecten (20)

Broodje Natuurlijk
Broodje Natuurlijk is een concept om aantrekkelijke en lekkere broodjes – of andere etenswaren – te ontwikkelen met en voor provincies, ministeries, gemeentes of regio’s. Alle producten op het broodje zijn afkomstig van natuurlijke landbouw en dragen dus bij aan het versterken van de natuur en biodiversiteit.
Lees meer
Pathways to Prosperity
Pathways to Prosperity werkt om duurzame en inclusieve inkooppraktijken de norm te maken in de koffie- en textielsector.
Lees meer
Bomen Natuurlijk
In Bomen Natuurlijk brengt MVO Nederland boeren, inkopers en voedselproducenten samen. We stimuleren samenwerkingen en ontwikkelen concepten.
Lees meer
FOODCoST: op naar de echte prijs van voedsel
In het FOODCoSt-project werken we aan een effectieve en toegankelijke methodologie om de echte prijs van voedselproducten te bepalen.
Lees meer
Nederland Natuurlijk
Hoe MVO Nederland met partners werkt aan het versterken van de biodiversiteit in Nederland.
Lees meer
Verdiepte Governance
Ons project ‘Ongemak in de Boardroom’ ken je misschien wel. Het project Verdiepte Governance gaat een stap verder.
Lees meer
CSRD
MVO Nederland zet in op CSRD en neemt bedrijven mee richting integratie duurzaamheid in bedrijfsstrategie.
Lees meer
Futureproof Coffee Collective
Het Futureproof Coffee Collective: een netwerk waarin koffieproducenten, -importeurs, -branders en retailers vrijwillig samenwerken voor de toekomst van koffie.
Lees meer
Groene Netten
MVO Nederland bracht infrastructuurbeheerders samen in de coalitie Groene Netten, met als doel een actieve bijdrage te leveren aan een circulaire en klimaatneutrale economie.
Lees meer

toont nu: 9 van 20

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.