Stage lopen bij MVO Nederland

Of het nu gaat over communicatie en marketing, relatiemanagement, public affairs of bijvoorbeeld internationaal ondernemen; MVO Nederland heeft bijna altijd ruimte voor stagiaires. Wil jij een betekenisvolle stage waarbij je je nooit hoeft af te vragen 'waar je het voor doet'? Dan ben je bij MVO Nederland aan het juiste adres.

Ervaringen van stagiairs bij MVO Nederland

"Als stagiair kijk je op allerlei projecten en met collega's mee om uit te zoeken waar je interesses liggen. Ideaal in deze fase van je carrière."

Noëlle Dielissen

doorgegroeid van stagiaire naar projectmedewerker bij MVO Nederland

"Bij MVO Nederland is de sfeer niet alleen bruisend; je krijgt ook de mogelijkheid om je interesses te ontdekken via alle verschillende projecten. Een waardevolle verrijking van je studie!"

Natalie Brugman

Huidig stagiaire MVO Risico Checker

Tijdens je stage bij MVO Nederland leer je elke dag iets nieuws, is er ruimte om te ontdekken wat jij leuk vindt en kun je taken uitvoeren die aansluiten bij jouw persoonlijke doelen. Dit alles in een fijne en open omgeving!

Myrthe van Gelder

Huidig stagiaire marketing en communicatie

Waarom stagelopen bij MVO Nederland?

Volop doorgroeimogelijkheden 📈
👥 Dé plek om je netwerk uit te breiden met contacten uit de duurzaamheidswereld
Een bak aan praktijkervaring in het hart van innovatieve duurzaamheidsprojecten 🍃

Onze stagevacatures👇

Stagiair public affairs en public relations

Zoek jij een afwisselende stage dicht bij het kloppende hart van de Nederlandse politiek? Een stage waarin je in de praktijk leert hoe beleidsbeïnvloeding na de verkiezingen werkt? En hoe je duurzame thema’s in de media krijgt? Ben je bovendien beschikbaar vanaf eind augustus/september 2024? Dan kan jouw stage zo maar eens bij MVO Nederland gaan plaatsvinden.

Stagiair Grote Bedrijven Netwerk

Wil jij grote Nederlandse bedrijven ondersteunen in hun transitie naar de Nieuwe Economie? En ben je op zoek naar een uitdagende stage vanaf eind augustus/september 2024? Een stage waarin je bovendien veel leert over duurzaam ondernemen en relevante werkervaring op doet in projectmanagement, acquisitie en duurzaamheid? Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiair voor het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland.

Stagiair MVO Risico Checker

Wil jij ondernemers helpen om verantwoord zaken te doen in het buitenland? En ben je op zoek naar een leuke en uitdagende vanaf eind augustus/september 2024? Een stage waarin je enerzijds bedrijven op mogelijke problemen wijst in de handelsketen, maar waarin je ook schrijft over oplossingen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiair voor de MVO Risico Checker bij MVO Nederland.

Stagiair marketing en communicatie

Zoek jij een stage vanaf eind augustus/september 2024 en wil jij veel leren én aan de slag met communicatie voor een duurzame economie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Als stagiair ben je onderdeel van het communicatie- en public affairs-team dat elke dag werkt aan het vergroten van onze naamsbekendheid en autoriteit – in de media én in Den Haag. Jij werkt samen met experts in onder meer pr, content, public affairs, marketing en strategische communicatie. En leert dus ongemerkt van alles over het vak. Misschien kom je er hier wel achter welk onderdeel je het allerleukst vindt voor je verdere carrière. 

Stagiair Versnellingshuis Nederland circulair!

Wil jij je stage volop inzetten voor een betere wereld door ondernemers uit het mkb te helpen? Dan zoeken we jou! Als stagiair van het Versnellingshuis Nederland circulair! bij MVO Nederland help je ondernemers met de transitie richting een circulaire economie.

Open sollicitatie

Hierboven vind je de stages waar we op dit moment mensen voor zoeken. Staat er niets voor je bij? Een open sollicitatie via werkenbij@mvonederland.nl is altijd welkom. We komen spoedig bij je terug.