De NEx-netwerksessies

Je herkent het vast wel: de eerste stappen op een nieuw evenement kunnen zo maar wat ongemakkelijk zijn. Je bent op zoek naar je collega’s. Je kent nog niemand en besluit maar gewoon in de rij voor de koffie te gaan staan. Of je pakt je telefoon erbij om druk over te komen. Op Dag voor DoenDenkers maken we de ontvangst eenvoudig én relevant tegelijk.

Gedurende de eerste anderhalf uur openen we de zeven domes van de break-outsessies alvast voor je. Je hoeft je nergens voor aan te melden en besluit zelf bij welke je naar binnen loopt – en waar weer naar buiten. De domes dragen elk een van de zeven NEx-thema’s:

  1. nieuwe rijkdom

  2. echte prijzen

  3. transparante ketens

  4. inclusief ondernemen

  5. groene energie

  6. biodiversiteit

  7. circulaire economie

Dus: pak een broodje en ga het gesprek aan met andere partners van MVO Nederland. In elk van de domes vind je ook MVO Nederland-medewerkers die je meer kunnen vertellen over het thema en de activiteiten die we daarop doen of misschien wel willen ontwikkelen met jou. Wedden dat het niet meer zo ongemakkelijk wordt?  

Broodje Utrecht op Dag voor DoenDenkers

Wat krijg je als Utrechtse cateraars, voedselproducenten, boeren en restaurants goed laat samenwerken? Een broodje Utrecht, natuurlijk! En dat broodje ga je proeven tijdens de NEx-netwerksessies.

De ingrediënten van het broodje Utrecht zijn regeneratief, biologisch en in Utrecht geproduceerd met een eerlijke prijs voor de boer. En nee, dat maakt het niet gelijk duur: door het via korte ketens (lees: lokaal) te regelen blijft de prijs behapbaar.

Dag voor DoenDenkers 2024

Deze NEx-netwerksessies zijn onderdeel van Dag voor DoenDenkers, het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar. Dit event vindt plaats op 7 juni 2024 in het Beatrix Theater, Utrecht.

Bekijk alle info over Dag voor DoenDenkers op de eventpagina via de knop hieronder.