Dag voor DoenDenkers

Exclusief voor onze partners organiseert MVO Nederland elk jaar Dag voor DoenDenkers. Het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar. Duizend bezoekers komen op één dag bijeen voor inspiratie en activatie - van ondernemers tot mkb-bedrijven en van grote corporaties tot overheidsinstanties. Je ontdekt hier hoe je jouw aandeel in de transitie naar de nieuwe economie neemt. En je krijgt de kans om je netwerk in een klap uit te breiden met waardevolle contacten en businesskansen. Dag voor DoenDenkers 2024 vindt plaats op vrijdag 7 juni.

Bekijk de aftermovie van 2023

Veelgestelde vragen

Is Dag voor DoenDenkers alleen voor partners van MVO Nederland?

Ja, Dag voor DoenDenkers is exclusief voor partners van MVO Nederland. Alle Partners ontvangen een gratis ticket t.w.v. €325,- (excl. btw). Ben je nog geen partner maar wil je wel deelnemen? Bekijk de voordelen van het partnerschap en sluit je aan bij onze groeiende beweging van ondernemers in de nieuwe economie.

Waar en wanneer is Dag voor Doendenkers 2024?

Op vrijdag 7 juni in het Beatrix Theater in Utrecht.

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.