Vertel je duurzame verhaal

Duurzaamheid. Een woord dat behoorlijk aan inflatie onderhevig is. Want wat betekent het nu eigenlijk? En als je het al gebruikt, ben je dan meteen aan het greenwashen? In deze workshop ga je aan de slag met het duurzame verhaal van jouw bedrijf. Alvast een tip van de sluier: dat verhaal begint bij jezelf. Doe mee en leer het vak van Talita Kalloe, expert sustainable storytelling, en Michel van Kats, contentmarketeer van MVO Nederland.

In de workshop vertelt Talita je allereerst hoe je kunt werken aan een duurzaam verhaal waarin je wél aan de regels voldoet, maar niet de bezieling en authenticiteit verliest. Met een sustainable story creëer je betrokkenheid en kun je je ideale klant informeren, inspireren, motiveren of activeren tot duurzame en bewuste keuzes.

Uiteraard zou het niet Dag voor DoenDenkers zijn als we er geen actieve sessie van maken. Daarom bieden we je in dit uur de kans om diep in je hart te kijken: wat betekent duurzaamheid voor jou? Extra uitdaging: het woord zelf mag je niet gebruiken. Wie weet geven Talita en Michel feedback: hoe authentiek is je verhaal? Gelooft je lezer je? Is het duidelijk?

"Met jouw verhaal geef je de wereld vorm waar jij in wilt leven."

Dit is waarom je hierbij wilt zijn

  1. Benader duurzaamheid vanuit een hele andere hoek

  2. Krijg inzicht in hoe je jouw verhaal authentiek, geloofwaardig en helder maakt

  3. Ontvang waardevolle feedback van twee ervaren copywriters

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen die ervoor openstaat om duurzaamheid vanuit een andere hoek te benaderen.

Sprekers

Talita Kalloe

Sustainable storyteller, journalist en oprichter van Soulstores.com

Michel van Kats

Contentmarketeer

Dag voor DoenDenkers 2024

Deze break-outsessie is onderdeel van Dag voor DoenDenkers, het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar. Dit event vindt plaats op 7 juni 2024 in het Beatrix Theater, Utrecht.

Bekijk alle info over Dag voor DoenDenkers op de eventpagina via de knop hieronder.