Koplopernetwerk

In het Koplopernetwerk van MVO Nederland zitten de meest ambitieuze en gedreven ondernemers in de nieuwe economie. Het is de kartrekker van onze beweging. Partners onderscheiden zich door hun toekomstbestendige ambities, hun wil om sectoroverstijgend samen te werken en de ambitie om de spelregels voor de nieuwe economie te bepalen. Zo brengen zij de beweging verder.

Koplopers zijn nu Selectpartners

Let op: Koplopers van MVO Nederland gaan per 1 juli 2024 door het leven als Selectpartners.

Als koploper laat je zien dat je onderdeel bent van een geselecteerd gezelschap. Je bent sterk gedreven door het scheppen van de optimale condities voor toekomstbestendig ondernemen. Op basis van de input van jouw organisatie en andere koplopers gaan wij in gesprek met ambtenaren, politici, bestuurders en beleidsmakers – in Nederland en Europa – om de spelregels voor duurzaam ondernemen te veranderen. Koplopers fungeren als ons kritische klankbord en bieden inspirerende voorbeelden voor het versterken van ons verhaal. Onze huidige lobbystandpunten vind je hier.

Verder faciliteert MVO Nederland koplopers in het netwerk om ervaringen en ideeën uit te wisselen en samen te werken aan de nieuwe economie, bijvoorbeeld in concrete projecten. Als koploper krijg je bovendien kosteloos of met korting toegang tot events en politieke werkbezoeken, én neem je kosteloos deel aan een van onze sectornetwerken.