Afsluiter: WIE DE F*CK HEEFT DIT GEDAAN?!

Muziektheatercollectief De Amazones brengt ons een tragikomische klimaatmusical. Aan de hand van karikaturale personages, satirische scènes en indringende muziek nemen ze de groeiende polarisatie in de samenleving onder de loep. Het resultaat? Een catastrofaal vingerwijsspektakel.

Het is het jaar 2026. De klimaatproblemen lopen steeds verder uit de hand en de gevolgen zijn inmiddels onhoudbaar. Ecosystemen storten in, rampspoed staat voor de deur, de wereld ligt in puin en Nederland staat grotendeels onder water. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? En wie de f*ck heeft dit gedaan?

De idealistische wereldverbeteraar Hasse denkt de aardkloot nog te kunnen redden en start een zoektocht naar de schuldige om diegene op te roepen tot radicale verandering. Ze ontmoet nietsvermoedende burgers, machtsbeluste wereldleiders en gewetenloze grootvervuilers. Maar, iedereen wijst met de vinger naar een ander. De mensheid is nog nooit zo verdeeld geweest. Wie is er schuldig? En hoe lossen we dit nog op?

Dit is waarom je hierbij wilt zijn

  1. Bekijk de klimaatproblematiek eens vanuit een andere hoek 

  2. Word aan het denken gezet over je eigen rol in de klimaatcrisis

  3. Ervaar een krachtige boodschap door de unieke combinatie van humor en ernst

Gespeeld door

Willemijn Böcker

Ayla van Summeren

Pepijn van den Berg

Judith Boesen

Dag voor DoenDenkers 2024

Deze keynote is onderdeel van Dag voor DoenDenkers, het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar. Dit event vindt plaats op 7 juni 2024 in het Beatrix Theater, Utrecht.

Bekijk alle info over Dag voor DoenDenkers op de eventpagina via de knop hieronder.