Workshop: Sta op als duurzaam leider

Draagvlak creëren voor verduurzaming. Verschillende snelheden in de organisatie weer op één tempo laten lopen. Je duurzame visie overbrengen, intern én naar de buitenwereld. Het zijn allemaal voorbeelden waarbij duurzaam leiderschap van pas kan komen. Maar hoe word jij een duurzame leider? En die duurzame leider, wie is dat eigenlijk? Tijdens deze sessie krijg je antwoord.

Dit belooft een open en persoonlijke sessie te worden waarbij je jouw eigen kwaliteiten op het gebied van duurzaam leiderschap leert kennen door één op één gesprekken met elkaar aan te gaan. Aan de hand van een voorbeeld uit jouw werkveld onderzoek je met z'n tweeën hoe de inzet van duurzame leiderschapskwaliteiten tot andere resultaten kan leiden. Sta jij straks op als duurzaam leider?

Dit is waarom je hierbij wilt zijn

  1. Ga aan de slag met een voor jou herkenbare (werk)situatie

  2. Leer van elkaars ervaringen, successen en fouten

  3. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen die duurzaam leiderschap verder wil ontwikkelen, het interessant vindt om aan zichzelf te werken en persoonlijk wil groeien.

Sprekers

Gabrielle Werkhoven

Projectmedewerker Gebouwde Omgeving

David Thelen

Sectormanager Gebouwde Omgeving

Dag voor DoenDenkers 2024

Deze break-outsessie is onderdeel van Dag voor DoenDenkers, het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar. Dit event vindt plaats op 7 juni 2024 in het Beatrix Theater, Utrecht.

Bekijk alle info over Dag voor DoenDenkers op de eventpagina via de knop hieronder.