Dag voor DoenDenkers

Elk jaar organiseert MVO Nederland het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar: Dag voor DoenDenkers. Duizend bezoekers komen op één dag bijeen voor inspiratie en activatie – van ondernemers tot mkb-bedrijven en van grote corporaties tot overheidsinstanties. Je ontdekt hier hoe je jouw aandeel in de transitie naar de nieuwe economie neemt. En je krijgt de kans om je netwerk in een klap uit te breiden met waardevolle contacten en businesskansen. Dag voor DoenDenkers 2023 vond plaats op vrijdag 9 juni 2023.

 

➜ bekijk de terugblik

🎉  Hét grootste zakelijke duurzaamheidsfestival met +1000 bezoekers

🤝  Breid je netwerk uit met waardevolle contacten en businesskansen

Dag voor DoenDenkers heette voorheen het Nieuwe Economie-festival (NE), en biedt bezoekers alles wat een gangbaar festival te bieden heeft, alleen dan gericht op de belangrijkste thema’s binnen de nieuwe economie.

Is Dag voor Doendenkers alleen voor partners van MVO Nederland?

Ja, Dag voor Doendenkers is er alleen voor onze partners. Partners van MVO Nederland krijgen een gratis ticket t.w.v. €299,-. Ben je nog geen partner maar wil je dat wel worden? Bekijk de voordelen van het partnerschap en sluit je aan bij onze groeiende beweging van ondernemers in de nieuwe economie.

Waar en wanneer is Dag voor Doendenkers 2023?

Op vrijdag 9 juni in het Beatrix Theater in Utrecht.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.