Events

MVO Nederland organiseert regelmatig events. Om inspiratie te bieden voor de nieuwe economie. Om kennis te delen. Of om een plek te bieden voor het mogelijk maken van nieuwe samenwerkingen. Bekijk hieronder de event-agenda. Filter op thema via het dropdownmenu.

Events (49)

Webinar: aan de slag met biodiversiteit

De relatie tussen biodiversiteit en bedrijfsvoering is niet het meest voor de hand liggend. Toch groeit het besef van het belang ervan in het bedrijfsleven. Waarom is het eigenlijk zo belangrijk? Wat is de impact van je organisatie op de diversiteit van het leven om ons heen?
dinsdag 17 september 2024
10:30u - 12:00u
Online

Webinar: aan de slag met inclusief ondernemen

Bedrijven in de nieuwe, duurzame economie dragen actief bij aan een inclusieve en diverse arbeidsmarkt. Dat wil zeggen: iedereen die wil, kan meedoen én in het eigen levensonderhoud voorzien.
donderdag 17 oktober 2024
10:30u - 12:00u
Online

Webinar: aan de slag met echte prijzen

Waarom zou je als drukke ondernemer met echte prijzen aan de slag gaan? Welke methoden bestaan er? En hoe verlaag je de echte prijs én heb je impact op natuur en maatschappij? Je leert hoe je leveranciers, klanten en andere belanghebbenden betrekt bij het concept van echte prijzen. En komt achter de relevante wet- en regelgeving op dit thema.
dinsdag 5 november 2024
10:30u - 12:00u

Voor Partners

Partner meet-up: inclusief ondernemen

Als je aan de slag wilt met inclusief ondernemen, is kennis alleen niet genoeg. Je wilt een thema of onderwerp ook in de praktijk kunnen brengen. Met andere bedrijven kunnen bespreken. En wie weet zelfs de samenwerking opzoeken om ook écht impact te maken.
donderdag 14 november 2024
10:00u - 12:00u
Online

Webinar: aan de slag met meten van duurzaamheid

Meten is weten toch? In dit webinar helpen we je op weg.
dinsdag 19 november 2024
10:30u - 12:00u
Online

Voor Partners

Partner meet-up: echte prijzen

Deze editie van de partner meet-up gaat over echte prijzen. We duiken in twee cases van ondernemers en bespreken: leefbaar loon, een eerlijke prijs voor producten en hoe om te gaan met de complexiteit van CO2-beprijzing.
donderdag 28 november 2024
10:00u - 12:00u
Online

Voor Partners

Partner meet-up: meten van duurzaamheid

dinsdag 10 december 2024
10:00u - 12:00u
Online

Dit event is geweest

Voor Partners

Partner meet-up: intern draagvlak creëren

Als je aan de slag wilt met intern draagvlak creëren voor duurzaam ondernemen, is kennis alleen niet genoeg. Je wilt het vooral in de praktijk kunnen brengen en met andere bedrijven kunnen bespreken.
dinsdag 2 juli 2024

Dit event is geweest

Webinar: aan de slag met groene energie

De noodzaak is wel duidelijk. Maar hoe draag je nu zelf bij aan de energietransitie?
donderdag 20 juni 2024

toont nu: 9 van 12

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.