Partner meet-up: intern draagvlak creëren

events

Voor Partners

  • Datum: donderdag 13 juni 2024
  • Tijd: 10:00 tot 12:00
  • Locatie: Online

Voor Partners

Als je aan de slag wilt met intern draagvlak creëren voor duurzaam ondernemen, is kennis alleen niet genoeg. Je wilt het vooral in de praktijk kunnen brengen en met andere bedrijven kunnen bespreken. En wie weet zelfs de samenwerking opzoeken om ook écht impact te maken. Precies daarom organiseert MVO Nederland – exclusief voor partners – regelmatig Partner meet-ups. Elke keer over een ander relevant thema. Deze editie gaat over intern draagvlak creëren. We gaan aan de slag met een concrete case van een ondernemer: hoe betrek je medewerkers en andere stakeholders in duurzaamheidsinitiatieven?

Spreker op dit event 

Tijdens deze inspirerende partner meet-up deelt Lotte Mastwijk, Head of Sustainability bij LC Packaging, de concrete stappen die haar organisatie heeft genomen om duurzaamheid volledig te integreren. Ontdek hoe zij intern draagvlak heeft gecreëerd, van het overtuigen van de raad van bestuur tot het trainen van medewerkers en het verzamelen van hun ideeën.

Programma

  • 10:00-10:45 Presentatie expert en/of ervaringsdeskundige met Q&A

  • 10:45- 11:30 Break-out sessies

  • 11:30- 12:00 Netwerkmogelijkheden met 1-op-1 gesprekken

Dit is waarom je hierbij wilt zijn 

🤝 Je krijgt kansen om nieuwe samenwerkingen op te zetten.
🚀 Je gaat aan de slag met een een concrete case van een ondernemer.
🌐 Je breidt je netwerk uit met gelijkgestemde bedrijven.

Voor wie is dit interessant? 

Iedereen die aan de slag wil met duurzaam ondernemen en een beslissende rol speelt in de organisatie. Denk aan CEO's, duurzaamheidsprofessionals en (mvo)-managers. Voorwaarde: je bent partner van MVO Nederland. Nog geen partner? Check hier hoe je dat wordt.

Is er nog iets onduidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen over de Partner meet-up.

Let op: deze partner meet-up is een verdieping op het webinar: aan de slag met intern draagvlak creëren en onderdeel van NExt Steps, het programma dat bedrijven stap voor stap helpt verduurzamen. Je hoeft het eerdere webinar niet gevolgd te hebben om deel te nemen.

Onderdeel van het NExt Steps programma

Deze 'partner meet-up: intern draagvlak creëren' is onderdeel van het NExt Steps programma, een programma waarmee je stap voor stap aan de slag kunt om je bedrijf te verduurzamen. Dit programma gaat langs elf cruciale thema’s en onderwerpen zoals draagvlak creëeren, duurzaamheid meten, circulair ondernemen en biodiversiteit, gebaseerd op de thema's van onze NEx. Experts en ervaren ondernemers nemen je mee via introductie-webinars en verdiepende meet-ups (zowel online als op locatie) en wijzen je de weg. Zo krijg je alle handvatten om écht meters te maken met duurzaamheid. Klik hieronder voor meer informatie over het NExt Steps programma.

Schrijf je hier in voor de partner meet-up 👇

Misschien vind je dit ook interessant

Community of Practice: Science Based Targets

donderdag 5 september 2024 - donderdag 7 november 2024
13:30u - 16:30u
Omgeving Utrecht

Voor Partners

Dag voor DoenDenkers 2024

Ieder jaar organiseert MVO Nederland exclusief voor partners Dag voor DoenDenkers: hét zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar. Ben jij erbij?
vrijdag 7 juni 2024
Beatrix Theater Utrecht

Voor Partners

Partner meet-up: communiceren over duurzaamheid

Als je aan de slag wilt met duurzaam ondernemen, is kennis alleen niet genoeg. Je wilt een thema of onderwerp ook in de praktijk kunnen brengen. Daarom organiseert MVO Nederland Partner meet-ups. Deze editie gaat over communiceren over duurzaamheid.
donderdag 3 oktober 2024
10:00u - 12:00u
Online
Bekijk alle Events

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.