Partner meet-up: circulaire economie

events

Voor Partners

Circulaire Economie
  • Dit evenement is geweest

Dit event is geweest

Voor Partners

Als je aan de slag wilt met circulair ondernemen, is kennis alleen niet genoeg. Je wilt het in de praktijk kunnen brengen. Met andere bedrijven kunnen bespreken. En wie weet zelfs de samenwerking opzoeken om ook écht impact te maken. Precies daarom organiseert MVO Nederland – exclusief voor partners – regelmatig Partner Meet-ups. Elke keer over een ander relevant thema. Deze editie gaat over circulaire economie.

Dit event is helaas al geweest. Maar niet getreurd. Vul je e-mailadres in en je ontvangt de link om terug te kijken in je inbox.

In deze partner meet-up neemt Fabian Groven van Emma Safety Footwear je mee op reis door de wereld van duurzaamheid en circulariteit. Hij vertelt je hoe de thema's zich binnen de organisatie hebben ontwikkeld. Ook geeft hij inzicht in hoe Emma circulariteit al toepast en de uitdagingen die het bedrijf tegenkomt.

Programma

  • 10:00-10:45 Presentatie expert en/of ervaringsdeskundige met Q&A

  • 10:45- 11:30 Break-out sessies

  • 11:30- 12:00 Netwerkmogelijkheden met 1-op-1 gesprekken

Over de Partner meet-up

In de Partner Meet-Up luister je eerst naar een concreet en praktisch verhaal van een expert of ervaringsdeskundige op een specifiek thema. Daarna ga je in groepsverband in gesprek met andere MVO Nederland-partners. Waar ben je naar op zoek? Welke samenwerkingen kun je opzetten? Je breidt je netwerk uit, stelt vragen en komt misschien wel tot vruchtbare samenwerkingen op weg naar de duurzame, nieuwe economie.

Dit is waarom je hierbij wilt zijn 

🚶Je zet een stap richting praktisch toepassen van circulair ondernemen in je bedrijf.
🗣️ Je breidt je netwerk uit met gelijkgestemde bedrijven.
🤝 Je krijgt kansen om nieuwe samenwerkingen op te zetten.

Voor wie is dit interessant? 

Iedereen die aan de slag wil met circulair ondernemen en een beslissende rol speelt in de organisatie. Denk aan CEO's, duurzaamheidsprofessionals en (mvo)-managers. Voorwaarde: je bent partner van MVO Nederland. Nog geen partner? Check hier hoe je dat wordt.

Is er nog iets onduidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen over de Partner meet-up.

Let op: deze partner meet-up is een verdieping op het webinar ‘Aan de slag met circulaire economie’ en onderdeel van NExT Steps, het programma dat bedrijven stap voor stap helpt verduurzamen. Je hoeft het eerdere webinar niet gevolgd te hebben om deel te nemen.

Over NExt Steps

Op zoek naar een manier om je bedrijf stap voor stap te verduurzamen? MVO Nederland ontwikkelde – speciaal voor partners – NExt Steps, een programma waarmee je stap voor stap aan de slag kunt. Aan de hand van de zeven thema’s van de Nieuwe Economie Index (NEx) volg je webinars, krijg je beschikking over stappenplannen en neem je deel aan Partner Meet-Ups met andere partners. Bekijk het volledige aanbod via de knop hieronder.

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.

Misschien vind je dit ook interessant

Community of Practice: aan de slag met due diligence en ketenverantwoordelijkheid

In deze Community of Practice kom je vijf keer met dezelfde groep bij elkaar om te werken aan ketenverantwoordelijkheid binnen je organisatie.
woensdag 27 november 2024 - donderdag 20 maart 2025
Wisselende locaties

Community of Practice: aan de slag met je Klimaatstrategie

donderdag 26 september 2024 - woensdag 11 december 2024
14:00u - 17:00u
Omgeving Utrecht

Voor Partners

GBN Connect: live meet-up

Elkaar ontmoeten, nieuwe samenwerkingen aangaan en inspiratie opdoen – enkele mogelijke gevolgen van het bijwonen van de GBN Connect, dit keer live.
woensdag 18 september 2024
14:00u - 18:30u
Bekijk alle Events

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.