Werken bij MVO Nederland

Doendenkers, zingevers en hartmakers opgelet

Werken aan het allerbelangrijkste wat we hebben: onze natuur en maatschappij. Als je dat wilt, zonder dat het alleen bij praten blijft, moet je bij MVO Nederland zijn, het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Europa.

Hier maak je meer impact met bedrijven dan alleen zonnepanelen op het dak of een gerecyclede verpakking. Wij houden van aanpakken en zijn op zoek naar doendenkers, zingevers en hartmakers met diezelfde mentaliteit. Benieuwd wat je voor ons zou kunnen betekenen? Bekijk onze vacatures hieronder of check onze LinkedIn-pagina voor een concreter beeld van wat werken bij MVO Nederland inhoudt.

alt

Wat is MVO Nederland?

MVO Nederland complex? Dat horen we vaker. Terwijl het eigenlijk best meevalt als je het onder elkaar zet.

1. WE ZIJN HET GROOTSTE DUURZAME-BEDRIJVENNETWERK VAN EUROPA

Met 2.000 partners – ongeveer 70 procent mkb. In vijf focussectoren: agrifood, gebouwde omgeving, chemie, textiel en zorg.

2. We WERKEN AAN PROJECTEN

Langdurig of kortlopend: we voeren uit met strategische samenwerkingspartners, financiers en/of ministeries.

3. WE LATEN EEN STEM HOREN RICHTING DEN HAAG EN BRUSSEL

Op dit moment zijn nog te veel wetten en regels ingericht in het voordeel van bedrijven uit de oude economie. Onze public affairs-activiteiten maken duurzaam ondernemen eenvoudiger.

alt

"Bij MVO Nederland weet je zeker dat je bijdraagt aan echte verandering in het systeem"

Erin Troost, Manager Programma's en Projecten
alt

"Je krijgt de kans je te ontwikkelen op en bij te dragen aan een actueel thema"

Siri de Vrijer, Adviseur Public Affairs
alt

"Het klinkt misschien cliché, maar hier is geen dag hetzelfde"

Michel van Kats, Contentmarketeer

Werk met circa 60 leuke collega’s

Veel vrijheid in wanneer en waar je werkt

Centraal in Utrecht 

Breid je netwerk uit met allerlei duurzame bedrijven

Podcast

Wat doen we nu concreet?

Bij MVO Nederland werken we elke dag aan de transitie naar een duurzame economie. Met partners uit het bedrijfsleven én de overheid. Alleen, wat doen wij nu concreet bij MVO Nederland? In deze podcast spreken we 5 collega’s over wat ze hier elke dag doen en waarom. Samen geven ze je zo een beeld van wat werken bij MVO Nederland inhoudt.

Stage gezocht?

Stage lopen bij MVO Nederland

Heb jij een passie voor printen? Kan jij als geen ander koffie halen voor al je teamgenoten? Dan is een functie als stagiair sowieso niks voor jou. Bij MVO Nederland zoeken we namelijk alleen stagiaires die meer kunnen én willen dan dat. Het was echter wél leuk om je even op scherp te zetten. Vonden wij dan.

Vanaf medio januari 2024 zijn we op zoek naar stagiaires op verschillende vakgebieden die aan de slag willen voor een duurzame economie. Ben jij het talent dat we zoeken? Meer info vind je hier.

Open sollicitatie

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan MVO Nederland op weg naar een duurzame, nieuwe economie maar is er geen vacature voor jou bij? Jouw open sollicitatie is altijd welkom. Stuur ons jouw motivatie en cv en we komen spoedig bij je terug.