Werken bij MVO Nederland

Werken bij MVO Nederland

Werken bij MVO Nederland betekent dat je je omringt met rond de 50 mensen die gedreven zijn in wat ze doen. Vanuit ons streven naar een betere wereld, maar ook vanuit vakmanschap. We werken snel en resultaatgericht samen met ondernemers en elkaar. We zijn trots op wat we met zijn allen bereiken en zoeken dan ook altijd mensen die zich net zo trots willen voelen in wat ze doen.

Werken bij MVO Nederland betekent ook dat je leert van successen en fouten. In onze wekelijkse teammeeting, in inhoudelijke middagen en ons jaarlijkse, grote duurzaamheidsfestival. Er heerst hier een open en informele cultuur waarin volop ruimte is voor feedback, opleidingen en talentontwikkeling. Bekijk onze LinkedIn-pagina voor een concreter beeld van wat werken bij MVO Nederland inhoudt én wie je collega’s zouden kunnen worden.

Vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures.

Kerncompetenties

Een MVO Nederland-medewerker beschikt in ieder geval over de volgende drie kerncompetenties:

1. ONDERNEMERSCHAP

Kansen verkennen en berekende risico’s willen nemen om een vooraf bepaald doel te bereiken die de organisatie verder brengt.

2. EIGENAARSCHAP

Initiatief nemen, gemaakte afspraken nakomen, consequenties van beslissingen kunnen dragen en de volle verantwoordelijkheid nemen voor het behalen van de eigen resultaten én die van de groep.

3. SAMENWERKEN

Het optimaal communiceren over en afstemmen van eigen kwaliteiten/belangen met die van partners en collega’s met de gezamenlijke impact als primair doel.

DIVERSITEIT

MVO Nederland vindt inclusiviteit belangrijk op weg naar de nieuwe economie. We zijn er dan ook van overtuigd dat een divers samengesteld team tot de beste resultaten leidt. Daarom moedigen we mensen met een bi-culturele achtergrond en mensen met een arbeidsbeperking uit om te solliciteren.

Open sollicitatie

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan MVO Nederland op weg naar een duurzame, nieuwe economie maar is er geen vacature voor jou bij? Jouw open sollicitatie is altijd welkom. Stuur ons jouw motivatie en cv en we komen spoedig bij je terug.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.