Dag voor DoenDenkers | 9 juni 2023

Dit is het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar

Ondernemen gaat vandaag de dag om meer dan financiële waarden alleen. Het gaat om het maken van maatschappelijke impact. Om een balans vinden tussen geven en nemen. Om het volgen van je morele kompas en niet alleen dat van aandeelhouders.

Maar hoe bepaal je nu de richting van je morele kompas? Volg je de koers van Boskalis of laat je je leiden door onze planeet net als Patagonia? Geef je vooral tegengas als Shell of durf je het ongemak aan te gaan zoals Paul Polman?

Uiteindelijk gaat het om een balans tussen ondernemen voor je eigen bedrijf, klanten en medewerkers enerzijds, én voor een betere wereld anderzijds. De maatschappij verwacht alleen wel van je dat je stelling neemt. En rekent je keihard af als je niet het goede doet – daar weet Sywert inmiddels alles van.

Op de Dag voor DoenDenkers (DvDD) zoek je jouw balans. Tussen het goede doen en geld verdienen. Tussen hakken in het zand en gas erop. Tussen doen en denken.

Duik je mee in de daden van diepdenkers? En in de dromen van dwarsdoeners? Kom ondernemen én geven op de Dag voor DoenDenkers.

Hoe meld ik mij aan?

Tickets

Ik ben partner van MVO Nederland

Partners van MVO Nederland krijgen een gratis ticket t.w.v. €299,-, gekoppeld aan een unieke kortingscode. Deze code wordt gedeeld met de contactpersoon die bij ons geregistreerd staat. Je bepaalt zelf wie er binnen jouw organisatie gebruik van maakt. Weet je niet zeker of jullie code nog beschikbaar is? Of wil je met 50% korting extra tickets kopen voor collega’s? Mail ons dan op evenement@mvonederland.nl en we helpen je zo snel mogelijk!

Ik ben geen partner van MVO Nederland

Ben je nog geen partner? Bekijk de voordelen van het partnerschap en sluit je aan bij onze groeiende beweging van ondernemers in de nieuwe economie. Je ontvangt vervolgens direct een gratis toegangsticket voor Dag voor DoenDenkers.

1.000 bezoekers uit mkb en grootbedrijf

Bezoekers geven DvDD een 8+

Meer dan 20 sessies

Beatrix Theater Utrecht

alt
Many more to come

Line-up

12.30 – 13.15 Plenaire opening met dagvoorzitter Lucas de Man
13.30 – 14.15 Sessies blok 1 met onder meer Japke-d. Bouma
14.30 – 15.30 Sessies blok 2 met onder meer Bénédicte Ficq
15.45 – 16.30 Plenaire afsluiting: een theatrale talk over de toekomst van werk
16.30 – 19.00 De enige echte Dag voor Doendenkers-borrel

Bekijk alle sessies
alt

“Ik heb veel inspiratie opgedaan door de goede sprekers en mogelijkheid tot netwerken”

Bezoeker, Editie 2022
alt

“Zeer professioneel aantrekkelijk event waar veel bedrijven geïnformeerd, geïnspireerd en geactiveerd worden.”

Bezoeker, Editie 2022

 

Veelgestelde vragen over Dag voor Doendenkers

Is Dag voor Doendenkers alleen voor partners van MVO Nederland?

Ja, Dag voor Doendenkers is er alleen voor onze partners. Partners van MVO Nederland krijgen een gratis ticket t.w.v. €299,-. Ben je nog geen partner maar wil je dat wel worden? Bekijk de voordelen van het partnerschap en sluit je aan bij onze groeiende beweging van ondernemers in de nieuwe economie.

Hoe kom ik aan een ticket?

Elke organisatie die partner is bij MVO Nederland krijgt een code voor een gratis toegangsticket. De hoofdcontactpersoon van je organisatie ontvangt deze in zijn of haar inbox. De code is binnen je organisatie overdraagbaar. Mocht je er niet uitkomen mail ons dan op evenement@mvonederland.nl, dan helpen we je graag verder.

Ik kan niet. Kan ik mijn kortingscode aan een collega geven?

Jazeker! De code is specifiek voor jouw organisatie, maar iedereen binnen die organisatie kan de kortingscode gebruiken. De kortingscode is wel eenmalig bruikbaar.

Kan ik extra tickets bijkopen?

Dat kan! Je kunt bij het activeren van je gratis ticket extra tickets bijkopen, en dat kan ook nog op een later moment (met dezelfde link). Maar let op, dit kan alleen als je organisatie partner is van MVO Nederland.

Mijn kortingscode werkt niet, wat nu?

Elke organisatie die partner is van MVO Nederland krijgt een code voor een gratis toegangsticket. De hoofdcontactpersoon van je organisatie ontvangt deze in zijn of haar inbox. Werkt de code niet meer, dan kan het zijn dat deze al is gebruikt. Mocht je er niet uitkomen mail ons dan op evenement@mvonederland.nl, dan helpen we je graag verder.

Ik heb mij wel aangemeld, maar kan niet meer. Wat nu?

Wat jammer dat je er niet meer bij kunt zijn. Geef je afmelding door aan evenement@mvonederland.nl. Heb je een collega die jouw ticket overneemt? Stuur dan gelijk zijn of haar naam en e-mailadres mee zodat we het ticket kunnen overzetten.

Ik kom nog wel, maar ik kan niet meer bij de borrel zijn. Wat nu?

Jammer dat je niet kunt aansluiten bij de netwerkborrel. Zou je dat ons willen laten weten op evenement@mvonederland.nl? Zo voorkomen we dat we te veel inkopen en dat voorkomt verspilling. Alvast bedankt!

Ik ben geen partner van MVO Nederland. Kan ik ook deelnemen?

Dag voor Doendenkers is exclusief voor partners van MVO Nederland. Word direct partner of neem contact met ons op voor meer informatie.

Geen partner van MVO Nederland?

Dag voor DoenDenkers is hét netwerkevent voor partners van MVO Nederland. Wil je ook naar Dag voor DoenDenkers én tegelijkertijd jouw duurzame netwerk versterken? Ontdek wat het partnerschap voor je kan betekenen

➜ Lees hier meer over het partnerschap