Netwerk Beton

In het Netwerk Beton van MVO Nederland werkt de betonketen – inmiddels meer dan dertig bedrijven – aan een duurzamere sector. Het is onze rol om samenwerkingen mogelijk te maken die leiden tot betoninnovatie in de nieuwe economie. Van CO2-reductie en circulariteit tot de impact op natuurlijk kapitaal; we ontwikkelen nieuwe businessmodellen en betere manieren om samen te werken. Ook zoeken we als netwerk de samenwerking met andere sectoren voor nog duurzamere toepassing van beton. Ons doel: de betonsector is klaar voor ondernemen in de nieuwe economie.

In het Netwerk Beton zitten architecten, ingenieurs, bouwbedrijven, producenten, toeleveranciers en opdrachtgevers. Ze krijgen ondersteuning van brancheorganisaties en wetgevers. Dankzij nauwe samenwerking zijn er al grote successen behaald, waarvan het Betonakkoord de opvallendste is. Dit nationale ketenakkoord is een afspraak om de sector in de komende tien tot vijftien jaar verder te verduurzamen.

Waarom zou je je aansluiten bij het Netwerk Beton?

Bedrijven en organisaties in de betonsector die in actie willen komen en die echt impact willen maken zijn welkom om zich aan te sluiten. Partijen als Bosch Beton, Bruil, Heijmans, Rijkswaterstaat en Strukton werken al aan een toekomstbestendige betonsector. Bekijk hier de volledige lijst van bedrijven in het netwerk beton.

Hoe sluit je je aan bij het Netwerk Beton van MVO Nederland?

Wil je als bedrijf of organisatie ook werken aan een toekomstbestendige betonsector? Of ben je benieuwd wat jouw organisatie uit het netwerk Beton kan halen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je email adres in
Waar werk je
Vul je organisatie naam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft
Bevestiging aanmelding

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.