Netwerk Zorg

Het Netwerk Zorg omvat inmiddels meer dan veertig organisaties met een open blik op duurzame vernieuwing in de sector – van zorginstellingen tot toeleveranciers en bedrijven in de sector. Onder begeleiding van MVO Nederland werken deze organisaties aan gezamenlijke, duurzame doelen. Doelen gericht op het bereiken van de nieuwe economie door te werken aan een kostenefficiënte en toekomstbestendige zorgsector. Deelnemers werken aan innovaties die het welzijn van patiënten, cliënten, medewerkers en buurtbewoners verbeteren. Maar ook aan specifieke ontwikkelingen op het vlak van bijvoorbeeld klimaatneutraliteit en circulariteit.

Van duurzaam vastgoed, sociale innovatie of duurzaam inkopen tot mvo-beleid voor zorgorganisaties; deelnemers aan het Netwerk Zorg komen regelmatig bijeen op netwerkevenementen om inspiratie op te doen. Maar ook om met andere ondernemers in contact te komen voor mogelijke samenwerking en innovatie. Samen vormde het netwerk bijvoorbeeld al een coalitie rondom duurzame bedrijfskleding voor de zorg.

Waarom zou je je aansluiten bij het Netwerk Zorg?

Als lid van het Netwerk Zorg krijg je toegang tot een diverse bijeenkomsten, werksessies, events, lezingen en opleidingen op het gebied van toekomstbestendig ondernemen in de zorg. Onder begeleiding van een netwerkmanager kom je regelmatig in contact met andere organisaties. Met volop zakelijke kansen tot gevolg. Van innovatieproject met meerdere partijen tot innovaties binnen je eigen onderneming.

Wie zijn er al lid van het Netwerk Zorg?

Onder meer Albron, de Parnassia Groep, Philips en het Radboud MC zijn al lid van het Netwerk Zorg van MVO Nederland.

Bekijk hier de volledige lijst van op dit moment aangesloten bedrijven.

Hoe sluit je je aan bij het Netwerk Zorg van MVO Nederland?

Wil je als organisatie in de zorg ook werken aan de nieuwe economie? Of ben je benieuwd wat jouw organisatie uit het netwerk Zorg kan halen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je emailadres in
Waar werk je
Vul je organisatienaam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.