Voor Partners

Wat je als mens ook onder maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) verstaat, feit is dat het uiteindelijk gaat om het als bedrijf verantwoordelijkheid dragen voor de maatschappij. Door in activiteiten en processen rekening te houden met de natuur en maatschappij onderneemt een bedrijf duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Dit is hoe je start met mvo

MVO Nederland - het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Nederland - werkt aan de transitie naar een duurzame economie, die gestoeld is op meer dan alleen financiële waarden en draait binnen de grenzen van de planeet en maatschappij. Alleen als alle bedrijven meedoen, bereiken we die nieuwe economie. Alleen, hoe doe je dat? Waar begin je met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Niet voor niets is het een van de meeste gestelde vragen aan MVO Nederland. Daarom ontwikkelden we speciaal voor die startende bedrijven een eenvoudig en praktisch stappenplan dat je helpt op weg naar een duurzamer bedrijf.

Download het stappenplan

Vul hieronder je gegevens om het stappenplan in je inbox te ontvangen. 

Misschien vind je dit ook interessant

Aan de slag met afval in je organisatie

Hoe ga je nu om met afval in je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat je zelfs afvalvrij wordt?

Voor Partners

Aan de slag met biodiversiteit

Aan de slag met biodiversiteit

In dit stappenplan volg je deze stappen op weg naar een bedrijf dat de biodiversiteit in Nederland versterkt.

Voor Partners

Aan de slag met circulair en inclusief ondernemen

Een praktisch 5-stappenplan om circulair en inclusief te ondernemen in jouw organisatie

Voor Partners

Bekijk alle Stappenplannen

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.