De Partner Meet-up

projects

Voor Partners

Voor Partners

MVO Nederland is een duurzaam-bedrijvennetwerk. Dat betekent dat veel van de circa 2.000 bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten dat doen om te netwerken. Om zich te laten inspireren door andere duurzame bedrijven. Om samenwerkingen op te zetten richting een duurzame economie. Speciaal voor die bedrijven organiseren we zes keer per jaar een partner meet-up. Geheel online. Steeds op basis van een van onze zeven NEx-thema’s. In korte gesprekken van slechts twaalf minuten zijn deze meet-ups hét moment om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten, kennis uit te wisselen en te sparren over nieuwe ideeën.

Gemiddeld doen er zo’n 35 deelnemers per meet-up mee. Deelnemers bepalen zelf vooraf waarover en met wie ze willen spreken, waardoor de gesprekken bijna altijd iets bijdragen aan een duurzamere economie. Sinds we begonnen met de partner meet-ups hebben al meer dan 800 gesprekken plaatsgevonden. Kun je nagaan hoeveel samenwerkingen daaruit zijn voortgekomen…

Op basis van onze thema's

Om deelnemers gerichter expertises te kunnen laten delen en antwoorden op specifieke vragen te laten zoeken, koppelen we steeds een thema aan een editie. We laten de meet-up inleiden door een expert op dat thema – of dat nu het meten van maatschappelijke impact is of het leren van de natuur in termen van biomimicry.

Conversation Starter

Om de speeddates vlot te laten verlopen, gebruiken we Conversation Starter. Hier maken deelnemers eenvoudig een profiel aan met hun competenties, relevante duurzame thema’s en een vraag of uitdaging. De profielen zijn vooraf inzichtelijk, zodat deelnemers elkaar uit kunnen nodigen. De tool maakt een planning – deelnemers gaan vanzelf van het ene in het andere gesprek. Na de meet-up ontvangen ze automatisch een overzicht met contactgegevens.

"Het is een leuke manier om kennis te maken en waardevolle contacten te starten"

Deelnemer, partner meet-up augustus

Voor wie is dit interessant?

De partner meet-up is exclusief voor medewerkers van MVO Nederland-partners. Meedoen aan de eerstvolgende? Houd onze events in de gaten.

Praktische info over de partner meet-up

Wil je meer weten over de partner meet-up? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Contact

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen of heb je een ander verzoek? Neem dan contact op met Maris via m.kool@mvonederland.nl.

Misschien vind je dit ook interessant

Broodje Natuurlijk
Broodje Natuurlijk is een concept om aantrekkelijke en lekkere broodjes – of andere etenswaren – te ontwikkelen met en voor provincies, ministeries, gemeentes of regio’s. Alle producten op het broodje zijn afkomstig van natuurlijke landbouw en dragen dus bij aan het versterken van de natuur en biodiversiteit.
Lees meer
Pathways to Prosperity
Pathways to Prosperity werkt om duurzame en inclusieve inkooppraktijken de norm te maken in de koffie- en textielsector.
Lees meer
Bekijk alle projecten