Netwerk Agrifood

Het Netwerk Agrifood verwelkomt ondernemers die actief zijn in voedselketens en ambitie hebben om het systeem en hun eigen bedrijf te verduurzamen. Het gaat hierbij onder meer om bedrijven actief in foodservice en -retail, voedselproducenten en -verwerkers, en producenten van uitgangsmaterialen. Onder begeleiding van MVO Nederland werken ze aan thema’s als duurzaam beheer van natuurlijke hulpbronnen, eiwittransitie, het voorkomen van voedselverspilling en het verwaarden van reststromen.

Binnen dit actiegerichte netwerk lanceert MVO Nederland programma’s, thematische coalities en projecten. Hierin ontwikkelen ondernemers, experts en relevante stakeholders samen nieuwe businessmodellen en innovaties gericht op het bereiken van de nieuwe economie. Ook vinden we manieren om handelsrelaties te verduurzamen. Eerder zetten we bijvoorbeeld al het Verspilling is Verrukkelijk-project op, een platform van ondernemers met oplossingen voor voedselverspilling.

Waarom zou je je aansluiten bij het Netwerk AGRIFOOD?

MVO Nederland is volledig onafhankelijk en daardoor de ideale partij om ondernemers te begeleiden in het bereiken van hun doelstellingen. Sluit je aan om samen met gelijkgestemde ondernemers te werken aan innovaties, kennis te delen en uitdagingen aan te gaan. Als objectieve en ondernemende partner helpen we je kansen te ontdekken en te benutten, on- en offline samenwerkingen aan te gaan, en projecten op te zetten. Alles om de toekomst van jouw bedrijf en de wereld mooier te maken.

Wie zijn er al lid van het Netwerk AGRIFOOD?

Onder meer Jumbo Supermarkten, Coop, Eosta, Kipster, CONO Kaasmakers, Gulpener en Verstegen werken al samen in ons netwerk.

Bekijk hier de volledige lijst deelnemende bedrijven aan dit netwerk.

Hoe sluit je je aan bij het Netwerk AGRIFOOD van MVO Nederland?

Wil je als organisatie in de agrifoodsector ook werken aan de nieuwe economie? Of ben je benieuwd wat jouw organisatie uit het netwerk agrifood kan halen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je emailadres in
Waar werk je
Vul je organisatienaam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.