Grote Bedrijven Netwerk

In het Grote Bedrijven Netwerk (GBN) van MVO Nederland zitten circa 100 grote bedrijven van meer dan 500 medewerkers. Door hun grootte hebben ze de kracht om echt impact te maken in de route naar de nieuwe economie. Leden van het GBN onderscheiden zich van andere bedrijven door hun toekomstbestendige ambities. Ze zijn actief in diverse sectoren en beschikken over de capaciteiten om dwars door sectorgrenzen samen te werken met andere bedrijven. Essentieel dus voor het zo groot mogelijk maken van onze beweging in de nieuwe economie.

MVO Nederland faciliteert GBN-deelnemers om eenvoudig ervaringen uit te wisselen met elkaar en zo innovaties in de nieuwe economie mogelijk te maken. Denk hierbij aan het opstarten van concrete gezamenlijke projecten, het organiseren van netwerkactiviteiten en matchmaking.

Waarom zou je je aansluiten bij het Grote Bedrijven Netwerk?

Ons streven is het bereiken van de nieuwe economie. Als je je aansluit bij het GBN laat je zien dat je onderdeel bent van de beweging ernaartoe. MVO Nederland ondersteunt je in het bereiken van jouw toekomstige ambities. Je neemt deel aan speciale evenementen, deelt kennis met gelijkgestemde bedrijven en zet zo mogelijk zelfs baanbrekende samenwerkingen en innovaties op in de nieuwe economie. Ook helpen we je bij strategische ontwikkeling van je duurzame bedrijfsmodel.

Je eigen accountmanager kent jouw sector door en door. Hij of zij snapt de dynamiek van grotere bedrijven en weet dus exact welke vragen er bij jou spelen op het vlak van toekomstbestendig ondernemen.

Wie zijn er al lid van het Grote Bedrijven Netwerk?

Er zijn al meer dan 100 bedrijven lid van het Grote Bedrijven Netwerk. Van Alliander, ABN AMRO en Asito tot Heijmans en Landal GreenParks. Bekijk hier de volledige lijst.

Word nu partner en betaal pas vanaf 2022

Wanneer je met jouw organisatie nu aansluit bij MVO Nederland betaal je geen partnerbijdrage over de resterende maanden van 2021 terwijl je wél gelijk kunt profiteren van alle voordelen van het partnerschap.

Hoe sluit je je aan bij het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland?

Wil je als bedrijf met meer dan 500 medewerkers ook werken aan de nieuwe economie? Of ben je benieuwd wat jouw organisatie uit het Grote Bedrijven Netwerk kan halen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in
Waar werk je
Vul je organisatienaam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

 

 

Wat kost deelname aan het Grote Bedrijvennetwerk?

Deelname aan het Grote Bedrijvennetwerk kost €7500 per jaar. De partnerbijdrage is exclusief btw en berekenen we naar rato.

 

Waarom kost het geld om partner te worden?

MVO Nederland is een non-profit organisatie dus we maken geen winst. Om onze activiteiten te kunnen organiseren vragen we een partnerbijdrage.

Welke organisaties zijn er al lid van het Grote Bedrijvennetwerk?

Bekijk op deze pagina welk organisaties er allemaal lid zijn van het Grote Bedrijvennetwerk.

Een aantal van onze projecten

Onze sectornetwerken

Voor de meest ambitieuze en gedreven ondernemers is er het Koplopernetwerk.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.