Het Grote Bedrijven Netwerk

De urgentie voor bedrijven om aan de slag te gaan met maatschappelijke impact is groot. Door de toenemende wet- en regelgeving en druk van stakeholders. Maar ook omdat de inrichting van je strategie de toekomstbestendigheid van je bedrijf bepaalt. Ben jij werkzaam bij een organisatie met meer dan 250 medewerkers en wil je actief aan de slag met de duurzame ambities van jou en je bedrijf? Het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland biedt begeleiding, inspiratie en contacten om grote stappen te maken. Plan een kennismakingsgesprek in om erachter te komen wat het Grote Bedrijven Netwerk voor jouw bedrijf kan betekenen.

➜ PLAN EEN KENNISMAKING IN

WAT IS HET GROTE BEDRIJVEN NETWERK?

Het Grote Bedrijven Netwerk is een actiegericht collectief van 110+ grootbedrijven (250+ medewerkers) die samenwerken aan de verduurzaming van hun organisatie en (cross-)sectoraal innoveren. Met elkaar wisselen ze kennis en ervaring uit en brengen innovaties in de nieuwe economie tot stand. Denk aan het opstarten van gezamenlijke projecten, het organiseren van netwerkactiviteiten en matchmaking.

WAAR WERKT HET GROTE BEDRIJVEN NETWERK AAN?

De uitdaging voor het bedrijfsleven is om niet langer alleen financiële winst na te streven, maar te sturen op het creëren van maatschappelijke waarde. Een toekomstbestendig bedrijf houdt rekening met milieu, mens en bestuur. Binnen het netwerk werken wij aan thema’s als CO2-beprijzing, impact meten, duurzaamheidsrapportage, Science Based Targets, biodiversiteit en de CSRD-richtlijn. Dat doen we via netwerkbijeenkomsten, werksessies, webinars en (innovatie-)projecten.

vier redenen om aan te sluiten

Jij en je collega’s komen snel en eenvoudig in contact met professionals werkzaam bij andere grootbedrijven, waarmee je expertise en ervaring kunt uitwisselen

Blijf up-to-date van actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van duurzaamheid die relevant zijn voor jouw bedrijf en functie

We ondersteunen je bij de strategische ontwikkeling van je duurzame bedrijfsmodel en we helpen je om diverse thema’s te vertalen van theorie naar praktijk

Maak gebruik van het netwerk als onafhankelijk platform voor innovatie en vernieuwing door zelf projecten en vraagstukken te initiëren en uit te werken

SLUIT JE NET ALS 110+ GROOTBEDRIJVEN AAN

In het netwerk zijn op dit moment zo’n 110 grootbedrijven actief met een brede verscheidenheid aan expertises. Zo werken onder andere Alliander, ABN AMRO, Asito, Heijmans en Roompot samen aan hun maatschappelijke impact.

Deelnemers Grote Bedrijven Netwerk MVO Nederland

“Als partner van MVO Nederland blijven we voortdurend geinspireerd, geinformeerd en geactiveerd om gezamenlijk de doelstellingen van de Nieuwe Economie Index te verwezenlijken.”

Ada Knol, CSR/MVO Consultant bij APD Nederland

“Via het netwerk doen we aan kennisdeling, werken we samen voor duurzaamheid en heb ik toegang tot resources”

Titia Schutten, Adviseur Corporate Responsibility bij KPMG

“MVO Nederland brengt bedrijven samen zodat we gezamelijk de groene kant op gaan”

Marijke Ernest, Corporate Social Responsibility Coordinator bij MegaGroup

Zo sluit je aan bij het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland

Heeft jouw bedrijf meer dan 250 medewerkers en wil jij vanuit jouw functie of met jouw bedrijf ook aan de slag met de transitie naar een toekomstbestendige, duurzame economie? Plan dan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via onderstaande knop.

➜ PLAN EEN KENNISMAKING IN

Heb je je agenda op dit moment niet bij de hand? Laat dan hieronder je gegevens achter voor een terugbelverzoek. We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen.
➜ JA, BEL MIJ TERUG

 

 

 

Wat kost deelname aan het Grote Bedrijvennetwerk?

Dat is afhankelijk van je bedrijfsgrootte
  • 250-500 medewerkers: €3230 per jaar
  • +500 medewerkers: €8080 per jaar

De partnerbijdrage is exclusief btw en berekenen we naar rato.

Welke voordelen zijn er nog meer om lid te worden van het Grote Bedrijven Netwerk?

  • Toegang tot het maandelijkse netwerkevent de Partner Meet-up
  • Gratis toegangticket tot het jaarlijkse event Dag voor DoenDenkers ter waarde van 299 euro
  • Toegang tot meet-ups, events en webinars over een relevante duurzame thema’s
  • 10 procent korting op onze opleidingen: de mvo-expeditie en het TIAS Sustainability Program
  • Een aandeel in de nieuwe economie, dat je krijgt als bewijs om on- en offline te delen

Waarom kost het geld om partner te worden?

MVO Nederland is een non-profit organisatie dus we maken geen winst. Om onze activiteiten te kunnen organiseren vragen we een partnerbijdrage.

Welke organisaties zijn er al onderdeel van het Grote Bedrijvennetwerk?

Bekijk op deze pagina welk organisaties er allemaal onderdeel zijn van het Grote Bedrijvennetwerk.

Een aantal van onze projecten

Onze sectornetwerken

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.