Word partner van MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij onze beweging van ondernemers in de nieuwe economie. We streven allemaal hetzelfde na: het zo snel mogelijk bereiken van een economie die klimaatneutraal, circulair en inclusief is, ook in de keten. Dus ben je werkzaam bij mkb, grootbedrijf of zzp? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Neem dan jouw aandeel van MVO Nederland. En kies zelf het type dat past bij jouw ambities. We bieden er drie, elk met hun eigen inhoud en voordelen.

Basisaandeel

Als je wilt leren van andere ondernemers en nieuwe contacten zoekt voor het versterken van je zakelijke netwerk. Als je op zoek bent naar inspiratie en praktische kennis op het gebied van toekomstbestendig ondernemen. En als je je motivatie kwijt wilt in een beweging van ondernemers met dezelfde uitdagingen. Dan is het basisaandeel er voor jou.

Netwerkaandeel

Wil je samenwerken met andere bedrijven om je hele sector te verduurzamen? Wil je vooral netwerken en sparren met mensen met gedeelde duurzame ambities, én met experts op jouw vakgebied? Wil je verder concrete invulling geven aan je duurzaamheidsambities door deel te nemen aan concrete projecten? Bekijk of we een netwerk hebben dat bij jou aansluit en kies voor het netwerkaandeel.

Koploperaandeel

Wil jij bijdragen aan het zorgen voor echte systeemverandering richting de nieuwe economie? Zoek je daarvoor een neutrale autoriteit om de spelregels in Den Haag en Brussel te veranderen in het voordeel van duurzaam ondernemers? Wil je graag innoveren en samenwerken om sneller en meer impact te maken, op grotere schaal? Zoek je een plek om je leiderschap en autoriteit te laten zien zodat je andere bedrijven kunt inspireren? En wil je werken aan betere financiële voorwaarden, prikkels en constructies voor duurzaam ondernemers? Dan ben je geschikt voor het koploperaandeel.

Welk partnerschap past bij jou?

In onderstaand schema vind je de verschillende voordelen van de verschillende aandelen praktisch in één overzicht om jouw keuze nog eenvoudiger te maken.

 

Schema verschillen partnerschappen

Welke bedrijven zijn al partner?

Hoe groter ons netwerk, hoe sneller de nieuwe economie is gerealiseerd. Daarom zijn al rond de 2.000 bedrijven aangesloten. Van mkb tot grote bedrijven. Bekijk hier welke bedrijven zich allemaal al hebben aangesloten.

Gelijk partner worden? Dat kan door hier te klikken. Heb je vragen over het partnerschap of weet je niet precies welk type bij jouw organisatie past? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je verder te helpen.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je zakelijke e-mailadres in
Waar werk je
Vul je organisatie naam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft
Vul je vraag in

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.