Word partner van MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij onze beweging van ondernemers in de nieuwe economie. We streven allemaal hetzelfde na: het zo snel mogelijk bereiken van een economie die klimaatneutraal, circulair en inclusief is, ook in de keten. Dus ben je werkzaam bij mkb, grootbedrijf of zzp? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner van MVO Nederland. En kies zelf het type dat past bij jouw ambities.

Als partner van MVO Nederland ben je onderdeel van ons partnernetwerk, waarin ruim 2000 ondernemers werken aan hun duurzame ambities. Daarnaast focussen onze sectornetwerken op het verduurzamen van specifieke sectoren: Agrifood, Gebouwde Omgeving, Chemie, Textiel en Zorg. En richten we ons met het Grote Bedrijven Netwerk op de collectieve kracht van grootbedrijven. De bedrijven in het Koplopernetwerk nemen het voortouw: zij laten zien hoe je toekomstbestendig onderneemt en tonen leiderschap om te veranderen wat nodig is.

Ontdek welk type partnerschap bij jou past

Heeft jouw organisatie meer dan 500 medewerkers?

Ja
Terug

Is jouw organisatie actief in één van deze sectoren? Selecteer de meest relevante voor jouw organisatie.In onderstaand schema vind je de verschillende voordelen van de types partnerschappen praktisch in één overzicht om jouw keuze nog eenvoudiger te maken.

 

Schema-verschillen-partnerschappen

Welke bedrijven zijn al partner?

Hoe groter ons netwerk, hoe sneller de nieuwe economie is gerealiseerd. Daarom zijn al rond de 2.000 bedrijven aangesloten. Van mkb tot grote bedrijven. Bekijk hier welke bedrijven zich allemaal al hebben aangesloten.

Hoe sluit je je aan als partner?

Gelijk partner worden? Dat kan door hier te klikken. Heb je vragen over het partnerschap of weet je niet precies welk type bij jouw organisatie past? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je verder te helpen.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je zakelijke e-mailadres in
Waar werk je
Vul je organisatie naam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft
Vul je vraag in

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.