Word partner van MVO Nederland

De eerste stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij onze beweging. Als partner van MVO Nederland ben je onderdeel van een beweging van ondernemers die allemaal hetzelfde nastreven: werken aan klimaatneutraliteit, de circulaire economie, inclusief ondernemen en eerlijke ketens is essentieel voor het blijven bestaan van jouw bedrijf in de toekomst.

Of je nu mkb, grootbedrijf of zzp’er bent – door je als partner aan te sluiten bij MVO Nederland neem je jouw aandeel in de nieuwe economie. Je profiteert zo bovendien van ons netwerk en dienstverlening. Beiden helpen je bij het innoveren richting de nieuwe economie. Als partner profiteer je van enkele of meerdere van deze diensten:

  • kom on- en offline in contact met voor jou relevante, gelijkgestemde bedrijven uit ons omvangrijke netwerk om samen innovaties op te zetten;
  • sluit je aan bij door ons gefaciliteerde sectornetwerken en -projecten om samen meer mogelijk te maken;
  • bezoek onze events voor inspiratie rondom toekomstbestendig ondernemen;
  • maak het verschil dankzij onze belangenbehartigingsactiviteiten in Den Haag en Brussel;
  • krijg toegang tot onze Nieuwe Businessagenda, die je de snelste route naar de nieuwe economie toont aan de hand van zeven agendapunten.

Voor elk soort ondernemer een partnertype

Omdat we weten dat geen ondernemer hetzelfde is, hebben we het partnerschap van MVO Nederland opgedeeld in drie verschillende types. Kies welk partnertype bij jou past neem contact met ons op om in actie te komen.

1. Partner

Als partner van MVO Nederland heb je toegang tot ons netwerk van ondernemers in de nieuwe economie. Je bezoekt gratis onze events en ontvangt actieve on- en offline ondersteuning bij matchmaking. Zo kom je tot onverwachte contacten en – wie weet – samenwerkingen die jouw bedrijf verder kunnen brengen. We laten je zien wat de nieuwe economie voor jou betekent en bieden expertise en tools zodat jij de slimste keuzes kan maken.

2. Netwerk

Als netwerkpartner van MVO Nederland werk je samen met gelijkgestemde bedrijven aan het versnellen van de overgang naar de nieuwe economie. Werk bijvoorbeeld aan een toekomstbestendige sector of keten – of dat nu cross-sectoraal of op een specifiek thema is. Start gezamenlijk een innovatieproject en laat je door één van onze netwerkmanagers begeleiden. Of sluit je aan bij een van onze bestaande netwerken.

3. Koploper

Als koploper van MVO Nederland ben je een ware voortrekker in het verder vergroten van onze beweging. Je werkt samen met andere nieuwe economie-pioniers, bepaalt mede onze standpunten in Den Haag en Brussel én hebt een adviserende rol bij het bepalen van de inhoud van onze Nieuwe Businessagenda. Onder begeleiding van een persoonlijke MVO Nederland-accountmanager profiteer je van onze persoonlijke matchmaking en kom je in contact met beleidsmakers en politici. Lees hier meer over ons Koplopernetwerk.

Welke bedrijven zijn al partner?

Hoe groter ons netwerk, hoe sneller de nieuwe economie is gerealiseerd. Ben je benieuwd welke bedrijven zich al hebben aangesloten bij MVO Nederland om hun aandeel in de nieuwe economie te nemen? Bekijk dan het partneroverzicht en zoek op de voor jou relevante bedrijven.

Tarieven

In onderstaande tabel vind je een overzicht van onze jaartarieven.

Tarieven

Meer weten?

Partner worden van MVO Nederland kan al vanaf 300 euro per jaar. Meer informatie over de mogelijkheden en voordelen? Neem contact met ons op of bel 030-2305606. Direct partner worden kan ook via de knop hieronder.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.