Word partner van MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Partners streven allemaal hetzelfde na: het zo snel mogelijk bereiken van een duurzame, nieuwe economie. Maar dat is niet zo eenvoudig in je eentje. Dus ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner. En kies zelf het type dat past bij jouw ambities. We bieden er drie, elk met hun eigen inhoud en voordelen.

Als partner van MVO Nederland ben je onderdeel van ons partnernetwerk, waarin 2000 ondernemers werken aan hun duurzame ambities. Daarnaast focussen onze sectornetwerken op het verduurzamen van specifieke sectoren: Agrifood, Gebouwde Omgeving, Chemie, Textiel en Zorg. En richten we ons met het Grote Bedrijven Netwerk op de collectieve kracht van grootbedrijven.

Ontdek welk type partnerschap bij jou past

Heeft jouw organisatie meer dan 250 medewerkers?

Ja
Terug

Is jouw organisatie actief in één van deze sectoren? Selecteer de meest relevante voor jouw organisatie.

Hoe sluit je je aan als partner?

Heb je vragen over het partnerschap of weet je niet precies welk type bij jouw organisatie past? Plan via onderstaande knop een kennismakingsgesprek in om erachter te komen wat MVO Nederland voor jouw organisatie kan betekenen.

➜ PLAN EEN KENNISMAKING IN

Heb je je agenda op dit moment niet bij de hand? Laat dan hieronder je gegevens achter voor een terugbelverzoek. We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen.
➜ JA, BEL MIJ TERUG

Welke bedrijven zijn al partner?

Hoe groter ons netwerk, hoe sneller de nieuwe economie is gerealiseerd. Daarom zijn al rond de 2.000 bedrijven aangesloten. Van mkb tot grote bedrijven. Bekijk hier welke bedrijven zich allemaal al hebben aangesloten.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.