Wie zijn wij?

MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. We vormen een netwerk van partners dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken.

De nieuwe economie is een toekomstbestendige. Alleen in die economie kunnen ondernemers blijven ondernemen. Daarom is het bereiken daarvan ons doel. Dat lukt nog sneller als we onze beweging zo groot mogelijk maken.

Wat doet MVO Nederland om dat doel te bereiken?

Ondernemers nemen met MVO Nederland een aandeel in de nieuwe economie en maken zo hun bedrijf toekomstbestendig, aan de hand van de zeven thema’s van de nieuwe economie: nieuwe rijkdom, circulaire economie, biodiversiteit, echte prijzen, inclusief ondernemen, groene energie en transparante ketens. Daarnaast creëren we via belangenbehartiging bij overheden en financiers de juiste condities voor duurzame ondernemers. In Nederland én Europa.

Wanneer is ons doel bereikt?

Ons doel is bereikt als twintig procent van de economie omgaat in de nieuwe economie. We streven ernaar dat kantelpunt in 2025 te bereiken.

Neem je aandeel

Benieuwd wat het partnerschap jouw bedrijf kan bieden?

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.