Utrecht serveert de landbouwtransitie uit op een broodje: alles komt van lokale boeren

Laatst geüpdatet: woensdag 26 juni 2024

Brie uit Montfoort, een broodje uit Bunnik en walnoten en chutney uit Wijk bij Duurstede. Met wat stukjes appel en salade ligt daar het Broodje Utrecht. Een product van lokale boeren dat sinds maart wordt verkocht in de bedrijfskantines van NS en de Jaarbeurs.

Dit artikel is op 21 juni 2024 gepubliceerd in Trouw. Lees verder op de website.

Misschien vind je dit ook interessant

Veertig Nederlandse bedrijven slaan alarm: 'Stop de oneerlijke concurrentie van ultra fast fashion'

26 mei 2025

Een brede coalitie van Nederlandse textielpartijen roept op tot directe maatregelen tegen de groeiende markt van ultra fast fashion.

Lees meer

In gesprek met Jan-Pedro Vis van Renewi: “Afval bestaat niet, het is een grondstof”

26 mei 2025

Director materials over de kansen en uitdagingen van een circulaire economie.

Lees meer

Waarom iedere organisatie toekomstgerichte breinen nodig heeft

13 mei 2025

Hoe ontwikkel je een mindset die uitdagingen kan ombuigen tot kansen? The Forward Club geeft antwoord.

Lees meer
Bekijk alle Nieuws & Opinie-artikelen

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.