Programma Dag voor DoenDenkers 2024 bekend

Nieuws

Voor Partners

Voor Partners

MVO Nederland presenteert het programma voor Dag voor DoenDenkers, hét grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar. Dit evenement vindt plaats op 7 juni 2024 in het Beatrix Theater, Utrecht, en biedt inspirerende sessies, netwerkmogelijkheden en creativiteit.

Keynote Milan Meyberg

De dag begint om 12.00 uur met een keynote van futurist en duurzaamheidsexpert Milan Meyberg. Hij deelt zijn visie op hoe kunstmatige intelligentie de natuur een stem kan geven en welke rol ondernemers hierin kunnen spelen.

Break-outsessies

Vanaf 13.20 uur zijn er diverse break-outsessies waarin je aan de slag gaat. Sessies zoals 'Maak je organisatie zero waste' en 'Eet Nederland natuurlijk' bieden je tips en concrete voorbeelden van succesvolle duurzame initiatieven.

Klimaatmusical De Amazones

Om 16.00 uur vindt de Klimaatmusical plaats. De Amazones brengen een satirisch en muzikaal stuk dat milieukwesties op een indringende en vermakelijke manier belicht. Deze voorstelling is een unieke combinatie van theater en activisme.

Netwerkborrel

De dag sluiten we af met de enige echte Dag voor DoenDenkers-netwerkborrel om 17.15 uur. Kom in een informele setting met elkaar in contact, wissel ervaringen uit en ga samenwerkingen aan.

Interesse?

Goed om te weten: Dag voor DoenDenkers is er alleen voor partners van MVO Nederland. Partnerorganisaties ontvangen één gratis ticket t.w.v. €325,- (excl. btw) en kunnen extra tickets bijkopen. Ben je nog geen partner maar wil je dat wel worden? Bekijk de voordelen van het partnerschap en sluit je aan bij het bedrijvennetwerk voor duurzame ondernemers.

Voor meer informatie en om tickets te reserveren, ga naar onze speciale eventpagina: Dag voor DoenDenkers.

Misschien vind je dit ook interessant

MVO Nederland introduceert NEx-check: test hoe duurzaam je bedrijf is

19 juni 2024

Bedrijven doen deze laagdrempelige online test om erachter te komen hoe duurzaam hun bedrijf is.

Lees meer

MVO Nederland benoemt Ankie van Wersch tot directeur-bestuurder

7 juni 2024

Ankie van Wersch (47) is de nieuwe directeur-bestuurder van MVO Nederland, het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Nederland. Ze volgt daarmee per 1 juli 2024 Maria van der Heijden op, die sinds 2016 aan het roer stond.

Lees meer

Verduurzaming gaat veel sneller als communicatie op strategische positie wordt gezet

5 juni 2024

Als je communicatie strategischer inzet biedt het inzicht of de geboden oplossing de juiste is. Of, liever nog: communicatie kan vanaf het begin inzicht geven in hoe je een gedragsverandering bij een doelgroep wél tot stand brengt.

Lees meer
Bekijk alle Nieuws & Opinie-artikelen

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.