MVO Nederland verhuist naar Europalaan 101 in Utrecht

Nieuws

MVO Nederland verhuist naar de Drommedaris aan de Europalaan 101 in Utrecht. Het duurzame-bedrijvennetwerk betrekt de eerste verdieping van het gebouw dat onderdeel is van Dotslash, dé start- & scaleup community van de regio Utrecht. Het pand is in 2022 volledig gemoderniseerd en verduurzaamd waardoor het een toekomstbestendige en multifunctionele werkomgeving biedt voor de circa 60 medewerkers van MVO Nederland. MVO Nederland neemt hiermee afscheid van de locatie aan het Herculesplein 25.

De Drommedaris is een ideale werkplek voor start-ups en scale-ups in de omgeving Utrecht. In het bedrijfsverzamelcomplex werken ambitieuze ondernemers samen aan de groei van hun organisaties. Met deze stap versterken Dotslash Utrecht en MVO Nederland hun gedeelde doel om duurzame en maatschappelijk verantwoorde ondernemingen te stimuleren. Samen dragen ze bij aan een nieuwe economie waarin ondernemingen waarde creëren voor zowel zichzelf als voor de maatschappij als geheel. De keuze voor dit pand is mede gemaakt in samenwerking met Spring Real Estate en Aestate Ontrafelexperts B.V.

Meer informatie over de Drommedaris is te vinden op de website van Dotslash.

Misschien vind je dit ook interessant

Voor Partners

Programma Dag voor DoenDenkers 2024 bekend

22 mei 2024

Dit is het programma voor Dag voor DoenDenkers, hét grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar.

Lees meer
Copyrights: Tweede Kamer der Staten-Generaal

Coalitieakkoord: Aanknopingspunten voor duurzaam bedrijfsleven maar keuzes blijven uit

16 mei 2024

Het coalitieakkoord biedt aanknopingspunten voor het duurzame bedrijfsleven, maar de verduurzaming van onze economie valt of staat met hoe deze punten worden ingevuld.

Lees meer

Nederlandse infrabeheerders zetten hun arealen in voor natuurversterking

16 mei 2024

Met het Sectorakkoord Natuurinclusieve Infrastructuur willen de ondertekenaars natuurinclusief werken de standaard maken.

Lees meer
Bekijk alle Nieuws & Opinie-artikelen

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.