MVO Nederland verhuist naar Europalaan 101 in Utrecht

Nieuws

MVO Nederland verhuist naar de Drommedaris aan de Europalaan 101 in Utrecht. Het duurzame-bedrijvennetwerk betrekt de eerste verdieping van het gebouw dat onderdeel is van Dotslash, dé start- & scaleup community van de regio Utrecht. Het pand is in 2022 volledig gemoderniseerd en verduurzaamd waardoor het een toekomstbestendige en multifunctionele werkomgeving biedt voor de circa 60 medewerkers van MVO Nederland. MVO Nederland neemt hiermee afscheid van de locatie aan het Herculesplein 25.

De Drommedaris is een ideale werkplek voor start-ups en scale-ups in de omgeving Utrecht. In het bedrijfsverzamelcomplex werken ambitieuze ondernemers samen aan de groei van hun organisaties. Met deze stap versterken Dotslash Utrecht en MVO Nederland hun gedeelde doel om duurzame en maatschappelijk verantwoorde ondernemingen te stimuleren. Samen dragen ze bij aan een nieuwe economie waarin ondernemingen waarde creëren voor zowel zichzelf als voor de maatschappij als geheel. De keuze voor dit pand is mede gemaakt in samenwerking met Spring Real Estate en Aestate Ontrafelexperts B.V.

Meer informatie over de Drommedaris is te vinden op de website van Dotslash.

Misschien vind je dit ook interessant

Groene Netten-coalitie MVO Nederland lanceert kansenkaart biodiversiteit

19 april 2022

De kansenkaart biedt organisaties inzicht in maatregelen die ze kunnen nemen om biodiversiteit te bevorderen.

Lees meer

Dit is hoe a.s.r. medemenselijk onderneemt: een gesprek met Frank Holierhoek, Annette Pannekoek en Loes Julicher

21 februari 2024

Als toonaangevende verzekeringsmaatschappij zet a.s.r. sterk in op maatschappelijke impact. Frank Holierhroek, verkoopmanager bij a.s.r. Vitality, nam deel aan de community of practice medemenselijk ondernemen. Wat leerde hij? En hoe ervaren collega's Annette Pannekoek en Loes Julicher a.s.r. als een medemenselijke werkplek?

Lees meer

Nieuwe Economie Index (NEx) 17,5%: verduurzaming economie loopt tegen beleidsgrenzen aan

23 januari 2024

17,5 procent van de Nederlandse economie is duurzaam. Dat blijkt uit de vijfde editie van de Nieuwe Economie Index (NEx), het jaarlijkse onderzoek van duurzame-bedrijvennetwerk MVO Nederland. De index stijgt daarmee 1,0 procentpunt ten opzichte van 2023, de kleinste stijging in vijf jaar.

Lees meer
Bekijk alle Nieuws & Opinie-artikelen

Net als 8000+ ontvangers onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je dan aan en ontvang maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor het versturen van de nieuwsbrief. Je kunt je altijd eenvoudig uitschrijven.