Koplopernetwerk

In het Koplopernetwerk van MVO Nederland zitten de meest ambitieuze en gedreven ondernemers in de nieuwe economie. Het is de kartrekker van onze beweging. Partners onderscheiden zich door hun toekomstbestendige ambities, hun wil om sectoroverstijgend samen te werken en de ambitie om de spelregels voor de nieuwe economie te bepalen. Zo brengen zij de beweging verder.

Waarom zou je JE AANSLUITEN bij het Koplopernetwerk?

Als koploper laat je zien dat je onderdeel bent van een geselecteerd gezelschap. Je bent sterk gedreven door het scheppen van de optimale condities voor toekomstbestendig ondernemen. Op basis van de input van jouw organisatie en andere koplopers gaan wij in gesprek met ambtenaren, politici, bestuurders en beleidsmakers – in Nederland en Europa – om de spelregels voor duurzaam ondernemen te veranderen. Koplopers fungeren als ons kritische klankbord en bieden inspirerende voorbeelden voor het versterken van ons verhaal. Onze huidige lobbystandpunten vind je hier.

Verder faciliteert MVO Nederland koplopers in het netwerk om ervaringen en ideeën uit te wisselen en samen te werken aan de nieuwe economie, bijvoorbeeld in concrete projecten. Als koploper krijg je bovendien gratis of met korting toegang tot events en politieke werkbezoeken, én neem je gratis deel aan een van onze sectornetwerken.

Wie zitten er al in het Koplopernetwerk?
Er zijn al meer dan honderd bedrijven lid van het Koplopernetwerk. Van Albron, Greenchoice en Triodos tot Interface, Peeze en Eosta. Bekijk hier de meest recente lijst deelnemers.

Word nu partner en betaal pas vanaf 2022

Wanneer je met jouw organisatie nu aansluit bij MVO Nederland betaal je geen partnerbijdrage over de resterende maanden van 2021 terwijl je wél gelijk kunt profiteren van alle voordelen van het partnerschap.

Hoe word je een Koploper?

Wil je als bedrijf ook tot de voorhoede van de nieuwe economie behoren of wil je eerst meer weten over het Koplopernetwerk? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in
Waar werk je
Vul je organisatienaam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Wat kost deelname aan het Koplopernetwerk?

Dat is afhankelijk van je bedrijfsgrootte
  • 1-10 medewerkers: €750 per jaar
  • 10-100 medewerkers: €1250 per jaar
  • 100-250 medewerkers: €3000 per jaar
  • 250-500 medewerkers: €7500 per jaar
  • +500 medewerkers: €15000 per jaar (incl. deelname Grote Bedrijvennetwerk)

De partnerbijdrage is exclusief btw en berekenen we naar rato.

 

Waarom kost het geld om partner te worden?

MVO Nederland is een non-profit organisatie dus we maken geen winst. Om onze activiteiten te kunnen organiseren vragen we een partnerbijdrage.

Welke organisaties zijn er al lid van het Koplopernetwerk?

Bekijk op deze pagina welke organisaties er allemaal Koploper zijn

Als Koploper profiteer je ook van deelname aan Het Groene Brein. Dit netwerk van bijna 150 wetenschappers ondersteunt ondernemers bij het stappen zetten naar de nieuwe economie. Meer info: www.hetgroenebrein.nl.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.