Dit event is geweest

Zonnepanelen, arbeidsomstandigheden, afvalscheiding; iedereen associeert duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) met iets anders. Feit is dat het uiteindelijk gaat om verantwoordelijkheid pakken voor werken binnen de grenzen van natuur en maatschappij. Door in activiteiten en processen rekening te houden met klimaat, circulariteit, inclusiviteit of eerlijke ketens bijvoorbeeld.  Maar hoe doe je dat, duurzaam ondernemen? Waar begin je? Speciaal voor bedrijven die hun eerste duurzame stappen zetten organiseren we het webinar ‘aan de slag met duurzaam ondernemen’.

Dit event is helaas al geweest. Maar niet getreurd. Vul je e-mailadres in en je ontvangt de link om terug te kijken in je inbox.

Over dit webinar

Het doel van dit webinar? Duidelijkheid scheppen over de essentie van duurzaam ondernemen en waarom het niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook voor jouw bedrijf op de langere termijn. Onze mvo-expert Jos Reinhoudt deelt inzichten over dit onderwerp en leidt een interactieve Q&A-sessie van 15 minuten.

Dit is waarom je hierbij wilt zijn

🚀 Ontdek hoe je start met duurzaam ondernemen
✍️ Leer hoe je een duurzaam beleidsplan schrijft
🙋🏻‍♀️ Stel je vragen aan onze mvo-expert tijdens de Q&A

Spreker op dit event

Jos Reinhoudt

Jos Reinhoudt heeft een brede kennis van mvo opgedaan bij zowel bedrijven als verschillende overheden. Zijn expertise ligt met name op het gebied van transparantie, stakeholdermanagement, impact en duurzaamheidstrategie. Daarnaast is Jos nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Nieuwe Economie Index (NEx).

Jos Reinhoudt

MVO Expert

Voor wie is dit interessant?

Iedereen die aan de slag wil met duurzaam ondernemen en een beslissende rol speelt in de organisatie. Denk aan CEO's, duurzaamheidsprofessionals en (mvo)-managers.

Misschien vind je dit ook interessant

Community of Practice: Science Based Targets

donderdag 5 september 2024 - donderdag 7 november 2024
13:30u - 16:30u
Omgeving Utrecht

Voor Partners

Dag voor DoenDenkers 2024

Ieder jaar organiseert MVO Nederland exclusief voor partners Dag voor DoenDenkers: hét zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar. Ben jij erbij?
vrijdag 7 juni 2024
Beatrix Theater Utrecht

Voor Partners

Partner meet-up: communiceren over duurzaamheid

Als je aan de slag wilt met duurzaam ondernemen, is kennis alleen niet genoeg. Je wilt een thema of onderwerp ook in de praktijk kunnen brengen. Daarom organiseert MVO Nederland Partner meet-ups. Deze editie gaat over communiceren over duurzaamheid.
donderdag 3 oktober 2024
10:00u - 12:00u
Online
Bekijk alle Events

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.