Dit event is geweest

Voor Partners

Als je aan de slag wilt met duurzaam ondernemen, is kennis alleen niet genoeg. Je wilt een thema of onderwerp ook in de praktijk kunnen brengen. Met andere bedrijven kunnen bespreken. En wie weet zelfs de samenwerking opzoeken om ook écht impact te maken. Precies daarom organiseert MVO Nederland – exclusief voor partners – regelmatig Partner meet-ups. Elke keer over een ander relevant thema. Deze editie gaat over duurzaam ondernemen.


Dit event is helaas al geweest. Maar niet getreurd. Vul je e-mailadres in en je ontvangt de link om terug te kijken in je inbox.

kopje 1

kopje 2

kopje 3

Paragraaf tekst.

Over het webinar

Programma

  • 10.00-10.45 uur Presentatie expert en/of ervaringsdeskundige plus Q&A

  • 10.45-11.05 uur Break-out sessie 1

  • 11.05-11.25 uur Break-out sessie 2

  • 11.25-11.45 uur Break-out sessie 3

  • 11.45-12.00 uur Plenaire afronding

Over de Partner meet-up

In de Partner meet-up luister je eerst naar een concreet en praktisch verhaal van een expert of ervaringsdeskundige op een specifiek thema. Daarna ga je in groepsverband in gesprek met andere MVO Nederland-partners. Waar ben je naar op zoek? Welke samenwerkingen kun je opzetten? Je breidt je netwerk uit, stelt vragen en komt misschien wel tot vruchtbare samenwerkingen op weg naar de duurzame, nieuwe economie.

Sprekers op dit event

Jos Reinhoudt

Jos Reinhoudt heeft een brede kennis van mvo opgedaan bij zowel bedrijven als verschillende overheden. Zijn expertise ligt met name op het gebied van transparantie, stakeholdermanagement, impact en duurzaamheidstrategie. Daarnaast is Jos nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Nieuwe Economie Index (NEx).

Jos Reinhoudt

MVO Expert

Rigtmar Brandenburg

Rigtmar Brandenburg is CEO bij Baja Bikes. Samen met MVO Nederland stelde hij een duurzame roadmap op, gebaseerd op de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Naast de roadmap heeft Baja Bikes als doel om hun carbon footprint te neutraliseren. Rigtmar vertelt over zijn praktijkervaring in duurzaam ondernemen.

Rigtmar Brandenburg

CEO Baja Bikes

Dit is waarom je hierbij wilt zijn

  1. Je zet een stap richting praktisch toepassen van duurzaam ondernemen in je bedrijf.  

  2. Je breidt je netwerk uit met gelijkgestemde bedrijven.

  3. Je krijgt kansen om nieuwe samenwerkingen op te zetten.

Voor wie is dit interessant?

Iedereen die aan de slag wil met duurzaam ondernemen en een beslissende rol speelt in de organisatie. Denk aan CEO's, duurzaamheidsprofessionals en (mvo)-managers. Voorwaarde: je bent partner van MVO Nederland. Nog geen partner? Check hier hoe je dat wordt.

Is er nog iets onduidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen over de Partner Meet-up.

Let op: deze Partner meet-up is een verdieping op het webinar ‘Aan de slag met duurzaam ondernemen’ en onderdeel van NEx Steps, het programma dat bedrijven stap voor stap helpt verduurzamen. Je hoeft het webinar niet gevolgd te hebben om deel te nemen.

Schrijf je in en doe mee

Over NExt Steps

Op zoek naar een manier om je bedrijf stap voor stap te verduurzamen? MVO Nederland ontwikkelde – speciaal voor partners – NExt Steps, een programma waarmee je stap voor stap aan de slag kunt. Aan de hand van de zeven thema’s van de Nieuwe Economie Index (NEx) volg je webinars, krijg je beschikking over stappenplannen en neem je deel aan Partner meet-ups met andere partners. Bekijk het volledige aanbod via de knop hieronder.

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.

Misschien vind je dit ook interessant

Community of Practice: aan de slag met due diligence en ketenverantwoordelijkheid

In deze Community of Practice kom je vijf keer met dezelfde groep bij elkaar om te werken aan ketenverantwoordelijkheid binnen je organisatie.
woensdag 27 november 2024 - donderdag 20 maart 2025
Wisselende locaties

Community of Practice: aan de slag met je Klimaatstrategie

donderdag 26 september 2024 - woensdag 11 december 2024
14:00u - 17:00u
Omgeving Utrecht

Voor Partners

GBN Connect: live meet-up

Elkaar ontmoeten, nieuwe samenwerkingen aangaan en inspiratie opdoen – enkele mogelijke gevolgen van het bijwonen van de GBN Connect, dit keer live.
woensdag 18 september 2024
14:00u - 18:30u
Bekijk alle Events

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.