Inspiratiemarkt: Lekker natuurlijk

  • Datum: dinsdag 8 oktober 2024
  • Tijd: 14:30 tot 18:00
  • Locatie: Boerderij De Boerinn, Kamerik

Steeds meer boeren en voedselproducenten laten zien dat het mogelijk is om op een natuurlijke manier heerlijke producten te maken. En gelukkig maar, want dat is essentieel voor het herstel van onze natuur en biodiversiteit. Benieuwd? Ontdek het op de Inspiratiemarkt: Lekker natuurlijk. Hier leer je alles over innovatieve en duurzame landbouwmethoden die de natuur en maatschappij ten goede komen - en ondertussen proef je het lekkerste van de natuur.

Het nieuwe eten

Natuurlijke landbouw de standaard? Dat heeft vele voordelen. Het versterkt de biodiversiteit en zorgt voor gezonde producten op ons bord - en dat allemaal terwijl we genieten van een meer gevarieerd landschap.

Tijdens de Inspiratiemarkt: Lekker natuurlijk komen boeren, inkopers, verwerkers en foodinfluencers bij elkaar om te proeven en te ervaren hoe 'het nieuwe eten' smaakt. Je ontdekt het verhaal achter producten en ziet hoe ze zich verhouden tot conventionele opties.

Programma

  • 14.30 - 16.00 uur | Markt open

  • 16.00 - 16.30 uur | Keynote: een verhaal uit de praktijk over biodiversiteit en natuurlijk eten

  • 16.30 – 16.35 uur | Slotwoord door dagvoorzitter

  • 16.30 - 18:00 uur | Borrel tussen de marktkramen

Zodra de namen de programmaonderdelen bekend zijn, lees je het op deze pagina.

Ook goed om te weten: het programma begint vanaf de keynote en borrel gezamenlijk met een ander MVO Nederland evenement, exclusief voor MVO Nederland partners.

Waarom je hier bij wilt zijn

Zet de eerste stap naar natuurlijk inkopen en doe inspiratie op 🍎
Profiteer van extra netwerkmogelijkheden met MVO Nederland-partners tijdens de borrel
Leer hoe duurzame landbouwpraktijken bijdragen aan het herstel van biodiversiteit 🐝

Voor wie is dit evenement interessant?

Ben jij een inkoopprofessional of betrokken bij het inkoopproces van jouw organisatie? Werk je in de landbouw- of foodsector? Of heb je hier nog weinig kennis over, maar wil je natuurlijker inkopen? Dan is de Inspiratiemarkt: Lekker natuurlijk iets voor jou. Vul het onderstaande formulier in om je interesse kenbaar te maken.

Interesseformulier

Let op: dit is geen definitieve inschrijving. Bij het invullen van het formulier maak je je interesse in het evenement kenbaar. We nemen je aanvraag in behandeling en nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Misschien vind je dit ook interessant

Community of Practice: aan de slag met due diligence en ketenverantwoordelijkheid

In deze Community of Practice kom je vijf keer met dezelfde groep bij elkaar om te werken aan ketenverantwoordelijkheid binnen je organisatie.
woensdag 27 november 2024 - donderdag 20 maart 2025
Wisselende locaties

Community of Practice: aan de slag met je Klimaatstrategie

donderdag 26 september 2024 - woensdag 11 december 2024
14:00u - 17:00u
Omgeving Utrecht

Voor Partners

GBN Connect: live meet-up

Elkaar ontmoeten, nieuwe samenwerkingen aangaan en inspiratie opdoen – enkele mogelijke gevolgen van het bijwonen van de GBN Connect, dit keer live.
woensdag 18 september 2024
14:00u - 18:30u
Bekijk alle Events

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.