Dit event is geweest

Voor Partners

Dag voor DoenDenkers is hét zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar waar partners van MVO Nederland samenkomen.

Programma

Op 7 juni 2024 in het Beatrix Theater Utrecht verwachten we zo’n duizend bezoekers vanuit mkb-bedrijven, grote corporates en overheidsinstanties. Laat je inspireren door optredens die je niet zo snel op andere duurzaamheidsevents ziet. Pak concrete uitdagingen aan met mensen die jouw uitdagingen herkennen. En voel de energie van een bedrijvennetwerk van duurzame ondernemers.

Sprekers, keynotes en meer

Ga naar de speciale eventpagina voor updates over het programma, sprekers, inhoudelijke sessies en tickets.

Tickets

Goed om te weten: Dag voor DoenDenkers is er alleen voor onze partners. Partnerorganisaties ontvangen één gratis ticket t.w.v. €325,- (excl. btw) en kunnen extra tickets bijkopen. Ben je nog geen partner maar wil je dat wel worden? Bekijk de voordelen van het partnerschap en sluit je aan bij het bedrijvennetwerk voor duurzame ondernemers.

Naar de ticketshop

De kortingscode voor het gratis ticket is per mail gedeeld met de bij ons bekende hoofdcontactpersoon. Wil je tickets bijkopen? Vul hieronder je gegevens in en ontvang een link naar de ticketshop.

Misschien vind je dit ook interessant

Community of Practice: aan de slag met due diligence en ketenverantwoordelijkheid

In deze Community of Practice kom je vijf keer met dezelfde groep bij elkaar om te werken aan ketenverantwoordelijkheid binnen je organisatie.
woensdag 27 november 2024 - donderdag 20 maart 2025
Wisselende locaties

Community of Practice: aan de slag met je Klimaatstrategie

donderdag 26 september 2024 - woensdag 11 december 2024
14:00u - 17:00u
Omgeving Utrecht

Voor Partners

GBN Connect: live meet-up

Elkaar ontmoeten, nieuwe samenwerkingen aangaan en inspiratie opdoen – enkele mogelijke gevolgen van het bijwonen van de GBN Connect, dit keer live.
woensdag 18 september 2024
14:00u - 18:30u
Bekijk alle Events

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.