Duurzaamheidsrapportage: 4 trends om rekening mee te houden

De ontwikkelingen in het rapporteren op je duurzaamheidsprestaties gaan snel: standard setters, Europese en nationale overheid, de financiële sector en bedrijven scherpen de wensen en eisen steeds verder aan. Dat is ook hard nodig. De transitie naar de nieuwe economie vraagt namelijk om een fundamentele en integrale afweging van financiële en niet-financiële waarden. En het wordt steeds duidelijker dat zaken als klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en sociale ongelijkheid juist enorme economische risico’s met zich meebrengen. Met welke trends moet je rekening houden? Vul het formulier hieronder in en ontvang de download in je mailbox

Start mijn download 👇

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt het bestand direct in je inbox. Niet ontvangen? Check je ongewenste e-mails.

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.

Net als 8000+ ontvangers onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je dan aan en ontvang maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.