Ik wil mijn partnerschap stopzetten

Denk je er over om het partnerschap van je organisatie stop te zetten? Dat vinden we uiteraard jammer. Je bent voor ons duurzame bedrijvennetwerk van grote waarde! Samen staan we namelijk sterker dan alleen in de transitie naar een duurzame economie. Misschien heb je het idee dat onze diensten niet goed aansluiten bij je doelen. Of is er iets anders waar je tegenaan loopt. Ons team verbindt je graag met de juiste activiteiten, informatie en contacten.

Haal meer uit je partnerschap

Tussen je alledaagse werkzaamheden door kan het lastig zijn om uit te zoeken wat bij je organisatie past en welke ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid voor jou relevant zijn. Dit kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom helpen we je daar graag bij, want wellicht ben je niet op de hoogte van een project of stappenplan dat juist goed bij je ambities past. Via de knop hieronder plan je direct een digitaal gesprek in met een van onze medewerkers.

Toch stopzetten?

Weet je zeker dat je het MVO Nederland-partnerschap van je organisatie wilt stopzetten? Je beëindigt je partnerschap door het formulier hieronder in te vullen. Je ontvangt van ons bericht wanneer je opzegging is bevestigd. Het is altijd mogelijk je daarna weer aan te sluiten bij ons netwerk.

Wanneer stopt mijn partnerschap?
Voor het opzeggen hanteren wij een opzegtermijn van drie maanden. Wanneer je vóór 1 oktober opzegt, wordt je partnerschap vanaf het eerstvolgende kalenderjaar stopgezet. Hiervoor verwijzen wij naar onze partnervoorwaarden. In de tussentijd kun je nog gebruikmaken van onze diensten en meedoen met activiteiten – graag zelfs!

Laat hieronder je gegevens achter