Events

CSRD-Day

Nieuwe Rijkdom Openbaar Transparante ketens Donderdag 25 januari 2024 van 13.30 uur tot Donderdag 25 januari 2024 18.00 uur | Eventspace Europalaan 100

Per 2024 treedt de CSRD-wetgeving in werking.  Als bedrijf sta je dus voor nieuwe verplichtingen op het gebied van duurzaamheid en rapportage, waarvoor jij je in 2025 dient te verantwoorden.  Vandaar ook CSRD-Day: hét event dat geheel in het teken staat van de aanstaande nieuwe wetgeving, gevuld met inzichten opgedaan tijdens de community of practice CSRD-reeksen. Ben jij klaargestoomd voor een duurzame toekomst?

Waarom je hier bij wilt zijn

  • Je ontmoet deelnemers die meededen aan een van de de community of practice CSRD-reeksen
  • Je spart met deelnemers over uitdagingen en oplossingen rondom de CSRD-wetgeving in organisaties
  • Je ontdekt de laatste ontwikkelingen over de CSRD-wetgeving

Voor wie dit interessant is

CSRD-Day is relevant voor bedrijven die te maken hebben met het toepassen van de CSRD-wetgeving. Interessant voor professionals die meer willen weten over CSRD én voor professionals die hun kennis erover met anderen willen delen.

Programma

CSRD-Day is een ontmoetingsplaats waar bedrijven samenkomen voor inspiratie, netwerkmogelijkheden en inzicht in de veranderingen die de wetgeving met zich meebrengt in de bedrijfswereld. Na het inhoudelijke programma sluiten we af met een netwerkborrel van 17.00 tot 18.00 uur. Goed om te weten: meer informatie over locatie en sprekers volgt binnenkort!

Schrijf je in