Partner meet-up over medemenselijk ondernemen

events

Voor Partners

Nieuwe Rijkdom
  • Dit evenement is geweest

Dit event is geweest

Voor Partners

Deze partner meet-up staat in het teken van ‘medemenselijk ondernemen’ binnen het thema ‘nieuwe rijkdom’. Wil je snel en eenvoudig contact maken met andere MVO Nederland partners en met hen in gesprek gaan over dit onderwerp? Dan is deze meet-up precies wat je zoekt. Naast de gebruikelijke één-op-één-gesprekken trappen we af met een presentatie van Dr. Harry Hummels. Hij deelt praktische inzichten over het implementeren van medemenselijk ondernemen binnen jouw organisatie.

Programma

  • 10.00 – 10.40 uur | Digitale talk (plenair) over medemenselijk ondernemen met Dr. Harry Hummels

  • 10.40 – 11.55 uur | Doorlopende één-op-één speeddates

  • 11.55 –  12.00 uur | Plenaire afronding

Over medemenselijk ondernemen

In deze tijd staan organisaties voor grote uitdagingen die de groei en veerkracht beïnvloeden. Nieuwe regelgeving, stijgende kosten, en een krappe arbeidsmarkt vragen om doortastend leiderschap en nauwe samenwerking met stakeholders.

Medemenselijk ondernemen biedt een aanpak voor deze vraagstukken. Het draait om gezamenlijke inspanningen die gericht zijn op het welzijn en de behoeften van alle stakeholders. Niet alleen wat je bijdraagt aan de samenleving, maar vooral hoe en met wie je dit doet. Het is een andere manier van groeien, waarbij je je maatschappelijke en sociale doelstellingen versneld kunt realiseren.

Wat kun je verwachten

Tijdens deze digitale meet-up deelt Prof. Dr. Harry Hummels, grondlegger van medemenselijk ondernemen, zijn onderzoek en inzichten. Dat wil je niet missen, want organisaties die medemenselijk ondernemen ervaren winst op meerdere vlakken. Succes in het aantrekken van talent, betrokkenheid van medewerkers, tevredenheid van klanten, en soepele samenwerking met partners.

Na de presentatie van Dr. Harry Hummels ga je zakelijk speeddaten over dit onderwerp, via beeldbellen, gewoon vanaf je eigen werkplek. Elk kwartier kun je met professionals uit het partnernetwerk spreken over dit onderwerp.

Over dr. Harry Hummels

Prof. Dr. Harry Hummels is hoogleraar Ethiek, Organisaties en Samenleving aan Maastricht University, en hoogleraar Social Entrepreneurship aan Utrecht University School of Economics. Hij combineert wetenschap met praktijkervaring en heeft diverse senior managementposities bekleed in de financiële sector. Zijn expertise omvat agape, medemenselijk ondernemen, verantwoord ondernemen, en meer.

Versterk je netwerk, leer en inspireer

Deelnemers van de meet-up doen mee om verschillende redenen. Veel deelnemers zien dezelfde uitdagingen in hun organisaties en kunnen van elkaar leren. Andere deelnemers gebruiken de meet-up om over een nieuw idee te sparren. En voor meerdere deelnemers vormen de gesprekken het begin van een verdere samenwerking. En dit alles is natuurlijk vrijblijvend, je bepaalt zelf wat je eruit wilt halen.

Van aanmelden tot je eerste gesprek in vier stappen

  1. Meld je aan en krijg direct toegang tot onze tool.

  2. Maak een profiel aan met jouw competenties, welke duurzame thema’s voor jou relevant zijn of wat je eventuele vraag of uitdaging is.

  3. Bekijk de profielen van andere deelnemers en nodig ze uit voor een gesprek. Je kiest zelf hoeveel gesprekken je wil voeren, tussen de één en drie.

  4. Blijf via e-mail op de hoogte van je gespreksuitnodigingen en geplande gesprekken.

Handig: achteraf ontvang je een overzicht van jouw afspraken, zodat je eventueel vervolgafspraken kunt maken.

"Je maakt kennis met nieuwe mensen en nieuwe bedrijven en verkent of er gemeenschappelijke raakvlakken zijn waar je elkaar bij kan helpen."

Ulrike, Tosca Tribe of Sustainability Change Agents

Doe mee

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via het formulier hieronder en je ontvangt per mail verdere instructies. Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen, dus wacht niet te lang!

Is er nog niets onduidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen over de Partner Meet-up.

Schrijf je in en doe mee!

Misschien vind je dit ook interessant

Toekomstbestendige chemie: de potentie van hergebruik en natuurinclusiviteit

Ontmoet en spreek andere chemiebedrijven tijdens deze netwerkbijeenkomst
donderdag 27 juni 2024
13:00u - 17:00u
Midden Nederland

Voor Partners

GBN Connect: live meet-up

Elkaar ontmoeten, nieuwe samenwerkingen aangaan en inspiratie opdoen – enkele mogelijke gevolgen van het bijwonen van de GBN Connect, dit keer live.
woensdag 18 september 2024
14:00u - 18:30u

Impact café: toekomstgesprekken met familiebedrijven

Hoe behouden – en versterken – familiebedrijven hun positie in de duurzame economie? Tijdens dit evenement gaan familiebedrijven met elkaar in gesprek.
donderdag 12 september 2024
13:00u
Utrecht
Bekijk alle Events

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.