Skip naar content

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Omzetstijging en winst zijn niet de enige pijlers onder een gezonde bedrijfsvoering. Als ondernemer weet u dat uw bedrijf ook gebaat is bij een gezonde (sociale) omgeving. Maatschappelijk betrokken ondernemen, MBO, is het vrijwillig investeren van expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken in de (lokale) samenleving.

Stratenmakers doen vrijwilligerswerk

Winst

MBO levert uiteraard winst op voor de samenleving. Maar ook voor uw eigen onderneming: denk aan zakelijke winst in de vorm van versterking van uw imago, het aanboren van nieuwe markten, en uitbreiding van uw netwerk en kennis. 

Ook in menselijke zin levert MBO veel op: het bevordert de onderlinge communicatie en teamgeest, inspiratie, trots en ontwikkeling van talenten en competenties onder individuele medewerkers. Maar... maatschappelijke activiteiten zijn vooral leuk om te doen!

Dit dossier helpt u de kansen van maatschappelijk betrokken ondernemen te benutten, en het beste uit uw bedrijf en uw mensen te halen.

Benieuwd hoe anderen het aanpakken? Bekijk dan onze  praktijkvoorbeelden.

Contact

Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met Eerde de Swart (manager van het MBO-programma) via e-mail of 030-2305612.

Laatst gewijzigd: 11 dec 2012 - 16:16

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen