Netwerkaandeel

Als je graag wilt samenwerken met andere bedrijven in jouw sector om deze in zijn geheel te verduurzamen. Het daarbij belangrijk vindt om te netwerken met mensen met gedeelde ambities en te leren van experts in jouw sector. Als je verder open staat voor inspiratie om beter duurzaam te ondernemen en daar ook concrete invulling aan wilt geven in projecten. Dan kan het netwerkaandeel van MVO Nederland jou daarbij enorm helpen.

MVO Nederland is een neutrale, deskundige partij die je kunt inschakelen voor contact met mensen in de keten en andere sectoren, met marktpartijen en inkopers, én met de de politiek en stakeholders. Wij ondersteunen je persoonlijk in de transitie richting een duurzamere onderneming en sector. Onze experts weten alles van duurzaamheid binnen jouw sector en helpen je concreet te maken wat je nodig hebt voor de volgende stap.

Op dit moment hebben we netwerken voor de sectoren agrifood, beton, brancheorganisaties, chemie, textiel, toerisme en zorg. Ook beschikken we over een netwerk voor grote bedrijven (GBN).

Waarom heb je MVO Nederland nodig?

Met een netwerkaandeel van MVO Nederland kan jouw organisatie sneller veranderen, weet je beter hoe dat moet én kom je in contact met partijen waarmee je normaal gesproken niet aan tafel had gezeten. Doordat je bovendien onderdeel bent van een groep, houden anderen je scherper en gemotiveerder. En gezamenlijk heb je ook nog eens meer invloed op echte verandering.

Wat krijg je voor een netwerkaandeel?

Meer dan 230 bedrijven hebben reeds een netwerkaandeel bij MVO Nederland en dragen zo bij aan een snellere transitie naar de nieuwe economie. Ook profiteer je van de volgende concrete voordelen van het partnerschap:

  • gratis (of tegen gereduceerd tarief) toegang tot relevante sector- en thema-events;
  • toegang tot het netwerkevent de Partner Meet-up (10 keer per jaar);
  • 10% korting op opleidingsprogramma’s;
  • gratis toegang tot het Nieuwe Economie Festival (NE) ter waarde van 300 euro;
  • krijg actieve ondersteuning van sector- of transitie-experts;
  • doe mee aan lobbyactiviteiten, zoals politieke werkbezoeken;
  • profiteer van gerichte matchmaking met ondernemers en marktpartijen;
  • neem met andere ondernemers deel aan innovatieprojecten richting de nieuwe economie.

Prijzen

Een netwerkaandeel van MVO Nederland is al beschikbaar voor een bedrag vanaf 600 euro. Zie onderstaande tabel voor welk jaartarief hoort bij jouw organisatie.

Neem vrijblijvend contact op

Geïnteresseerd in het netwerkaandeel van MVO Nederland? Je kunt gelijk partner worden door hier te klikken. Heb je vragen over wat het precies voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend gesprek over het netwerkaandeel bij MVO Nederland.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je zakelijke e-mailadres in
Waar werk je
Vul je organisatie naam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft
Vul je vraag in

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Andere aandelen

Benieuwd naar de andere aandelen? Kijk of het basisaandeel of koploperaandeel bij je past.