Koploperaandeel

Als je zelf al heel ver bent op het gebied van duurzaamheid maar je er keer op keer achter komt dat het systeemverandering vereist om de nieuwe economie te bereiken. Als je daarom een neutrale autoriteit zoekt om via lobby de spelregels – betere financiële voorwaarden, prikkels en constructies – in Den Haag en Brussel te veranderen in het voordeel van duurzaam ondernemers. Als je bovendien wilt innoveren en samenwerken om sneller impact te realiseren en een plek zoekt om met jouw activiteiten andere bedrijven te inspireren. Dan is het koploperaandeel van MVO Nederland er voor jouw organisatie.

MVO Nederland is de onafhankelijke partij om je bij aan te sluiten als je de optimale condities om toekomstbestendig te ondernemen mogelijk wilt maken. Wij voeren een actieve lobby op basis van de input van jouw bedrijf en andere koplopers. En gaan in gesprek met ambtenaren, bestuurders, politici en beleidsmakers – in Nederland en Europa. We voorzien ze van argumentatie voor de bestaande politieke agenda. Maar helpen ook bij het op de agenda zetten van nieuwe punten. Koplopers fungeren als ons kritische klankbord en bieden inspirerende voorbeelden voor het versterken van ons verhaal.

Wat krijg je voor een koploperaandeel?

Rond de 100 bedrijven hebben reeds een koploperaandeel bij MVO Nederland en dragen zo bij aan een snellere transitie naar de nieuwe economie. Ook profiteren ze van de volgende concrete voordelen van het partnerschap:

  • geef richting aan en input voor lobbystandpunten
  • doe mee met politieke werkbezoeken;
  • krijg gratis (of tegen gereduceerd tarief) toegang tot relevante events;
  • neem kosteloos deel aan een sectornetwerk om ook daar impact te maken;
  • toegang tot het netwerkevent de Partner Meet-up (10 keer per jaar)
  • 10% korting op opleidingsprogramma’s;
  • krijg gratis toegang tot het Nieuwe Economie Festival (NE) ter waarde van 300 euro;
  • en neem deel aan innovatieprojecten richting de nieuwe economie.

Prijzen

Een koploperaandeel van MVO Nederland is al beschikbaar voor een bedrag vanaf 750 euro. Zie onderstaande tabel voor welk jaartarief hoort bij jouw organisatie.

De partnerbijdrage is exclusief btw en berekenen we naar rato.

Neem vrijblijvend contact op

Geïnteresseerd in het koploperaandeel van MVO Nederland? Je kunt gelijk partner worden door hier te klikken. Heb je vragen over wat het precies voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend gesprek over het koploperaandeel bij MVO Nederland.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je zakelijke e-mailadres in
Waar werk je
Vul je organisatie naam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft
Vul je vraag in

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Andere aandelen

Benieuwd naar de andere aandelen? Kijk of het basisaandeel of netwerkaandeel bij je past.