Basisaandeel

Als je vooral op zoek bent naar inspiratie en praktische kennis op het gebied van toekomstbestendig ondernemen. Als je wilt leren van andere ondernemers en nieuwe contacten zoekt voor het versterken van je business. En als je je motivatie kwijt wilt in een beweging van ondernemers met dezelfde uitdagingen. Dan is een partnerschap van MVO Nederland met een basisaandeel een goede stap.

Met het basisaandeel op zak helpt MVO Nederland je om efficiënter en effectiever te werken aan de verduurzaming van je bedrijf. We ondersteunen je met praktische, laagdrempelige hulpmiddelen zoals stappenplannen, checklists en interactieve webinars. Die geven jou houvast bij het zetten van stappen op het gebied van toekomstbestendig ondernemen. Ook krijg je gratis toegang tot – online en offline – events over een relevante duurzame thema’s, zoals duurzame financiering. Eens per jaar krijg je gratis tickets (ter waarde van 300 euro) voor ons Nieuwe Economie Festival, het zakelijke duurzaamheidsfestival voor ondernemers.

Netwerken

Uiteraard word je ook lid van een bedrijvennetwerk om te netwerken met andere ondernemers. Wij kunnen je koppelen aan andere partners om je te helpen bij jouw duurzame uitdagingen. Ook online op onze Futureproof Community. Doordat we bovendien regelmatig onderzoek doen in het netwerk, krijgt je een goed idee van de activiteiten van anderen zodat jij daar weer van kunt leren.

Wat krijg je voor een basisaandeel?

Meer dan 1.400 bedrijven hebben reeds een basisaandeel bij MVO Nederland en dragen zo bij aan het sneller bereiken van de nieuwe economie. Ook profiteren ze van de volgende concrete voordelen van het partnerschap:

  • de meest actuele mvo-kennis en -ervaringen binnen handbereik;
  • toegang tot een netwerk van zo’n 2.000 ondernemers met vergelijkbare uitdagingen;
  • een aandeel in de nieuwe economie, dat je krijgt als bewijs om on- en offline te delen;
  • gratis toegang tot het jaarlijkse Nieuwe Economie Festival (NE) ter waarde van 300 euro;
  • gratis toegang tot meet-ups, events en webinars over een relevante duurzame thema’s;
  • en praktische ondersteuning in de vorm van een online community, stappenplannen, downloads en tools om in actie te komen.

Prijzen

Een basisaandeel van MVO Nederland is al beschikbaar voor een bedrag vanaf 300 euro. Zie onderstaande tabel voor welk jaartarief hoort bij jouw organisatie.

Neem vrijblijvend contact op

Geïnteresseerd in het basisaandeel van MVO Nederland? Je kunt gelijk partner worden door hier te klikken. Heb je eerst vragen over wat het precies voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend gesprek over het basisaandeel bij MVO Nederland.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je email adres in
Waar werk je
Vul je organisatie naam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft
Vul je vraag in

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.