Basisaandeel

Als je wilt leren van andere ondernemers en nieuwe contacten zoekt voor het versterken van je zakelijke netwerk. Als je vooral op zoek bent naar inspiratie en praktische kennis op het gebied van toekomstbestendig ondernemen. En als je je motivatie kwijt wilt in een beweging van ondernemers met dezelfde uitdagingen. Dan is een partnerschap van MVO Nederland met een basisaandeel een goede stap.

Met het basisaandeel op zak helpt MVO Nederland je om efficiënter en effectiever te werken aan de verduurzaming van je bedrijf. We ondersteunen je met praktische, laagdrempelige hulpmiddelen zoals stappenplannen, checklists en interactieve webinars. Die geven jou houvast bij het zetten van stappen op het gebied van toekomstbestendig ondernemen. Ook krijg je gratis toegang tot – online en offline – events over relevante duurzame thema’s, zoals duurzame financiering. Eens per jaar krijg je een gratis ticket (ter waarde van 300 euro) voor ons Nieuwe Economie Festival, het zakelijke duurzaamheidsfestival voor ondernemers.

Netwerken

Uiteraard word je ook lid van een bedrijvennetwerk om te netwerken met andere ondernemers. Kom in contact met andere partners uit het netwerk van MVO Nederland via de Partner Meet-ups die we tien keer per jaar organiseren. Wij kunnen je daarnaast koppelen aan andere partners om je te helpen bij jouw duurzame uitdagingen. Ook online op onze Futureproof Community. Doordat we bovendien regelmatig onderzoek doen in het netwerk, krijgt je een goed idee van de activiteiten van anderen zodat jij daar weer van kunt leren.

Wat krijg je voor een basisaandeel?

Meer dan 1.400 bedrijven hebben reeds een basisaandeel bij MVO Nederland en dragen zo bij aan het sneller bereiken van de nieuwe economie. Ook profiteren ze van de volgende concrete voordelen van het partnerschap:

  • toegang tot het netwerkevent de Partner Meet-up (10 keer per jaar)
  • toegang tot een netwerk van zo’n 2.000 ondernemers met vergelijkbare uitdagingen;
  • een aandeel in de nieuwe economie, dat je krijgt als bewijs om on- en offline te delen;
  • gratis toegang tot het jaarlijkse Nieuwe Economie Festival (NE) ter waarde van 300 euro;
  • gratis toegang tot meet-ups, events en webinars over een relevante duurzame thema’s;
  • de meest actuele mvo-kennis en -ervaringen binnen handbereik;
  • en praktische ondersteuning in de vorm van een online community, stappenplannen, downloads en tools om in actie te komen

Prijzen

Een basisaandeel van MVO Nederland is al beschikbaar voor een bedrag vanaf 300 euro. Zie onderstaande tabel voor welk jaartarief hoort bij jouw organisatie. Heeft jouw organisatie meer dan 500 medewerkers? Kijk dan naar de mogelijkheden van ons Grote Bedrijvennetwerk.

Neem vrijblijvend contact op

Geïnteresseerd in het basisaandeel van MVO Nederland? Je kunt gelijk partner worden door hier te klikken. Heb je eerst vragen over wat het precies voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend gesprek over het basisaandeel bij MVO Nederland.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je zakelijke e-mailadres in
Waar werk je
Vul je organisatie naam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft
Vul je vraag in

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Andere aandelen

Benieuwd naar de andere aandelen? Kijk of het netwerkaandeel of koploperaandeel bij je past.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.