Wij maken onverwachte samenwerkingen mogelijk

Elke ondernemer wil verder met zijn of haar bedrijf. Elke ondernemer weet ook dat het hebben van een relevant netwerk daar een essentiële rol in speelt. Alleen waar vind je dat netwerk? En hoe kom je in contact met mensen die ook toekomstbestendig willen ondernemen in de nieuwe economie? MVO Nederland speelt een faciliterende rol in het bewerkstelligen van relevante matches voor jouw bedrijf.

Events & netwerken

Hoe we dat doen? Door bijvoorbeeld speciale events te organiseren voor gelijkgestemde bedrijven in jouw sector of keten. Of door juist ondernemers uit verschillende takken van sport bij elkaar te brengen in netwerken of via de Partner Meet-up die we tien keer per jaar organiseren. Dat inspireert en motiveert. En wie weet zorgen die contacten die je daar op doet weer voor onverwachte samenwerkingen en innovaties.

Naar onze events

Matchmaking in de nieuwe economie

Op langere termijn samenwerken met partijen in jouw sector kan ook. MVO Nederland bewees eerder bijvoorbeeld al de aangewezen partij te zijn om bijvoorbeeld partijen in de beton-, drinkwater- en agrifoodsector bij elkaar te brengen in een langetermijncoalitie. Een ultieme match natuurlijk. Een ding is zeker: als onafhankelijke organisatie is MVO Nederland de facilitator voor matchmaking naar de nieuwe economie.

Word partner

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.