Versterk je duurzame netwerk

Sluit je net als 2.000+ ondernemers aan bij MVO Nederland, hét duurzame bedrijvennetwerk. Doe nieuwe contacten op, leer van andere ondernemers en laat je inspireren. Plan via onderstaande knop een kennismakingsgesprek in om erachter te komen wat MVO Nederland voor jouw organisatie kan betekenen.

➜ PLAN EEN KENNISMAKING IN

Voor een duurzame economie moet het huidige systeem op de schop. MVO Nederland stimuleert en ondersteunt bedrijven om hieraan bij te dragen. Dat doen we door ons netwerk op verschillende manieren samen te brengen.

Het Nieuwe Economie-festival

Elk jaar organiseren we het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar: Nieuwe Economie (NE). Ruim duizend bezoekers komen op één dag bijeen voor inspiratie en activatie – van ondernemers tot mkb-bedrijven en van grote corporaties tot overheidsinstanties. Enerzijds is het een moment voor inspiratie, anderzijds ook vooral geschikt om je netwerk in een klap uit te breiden met waardevolle contacten en businesskansen. Als partner ontvang je een ticket (t.w.v. €300,-).  Bekijk hier de terugblik op de afgelopen editie.

Zakelijk speeddaten met mvo nederland-partners

Ook via onze maandelijkse Partner Meet-ups brengen we bedrijven samen. Deze zakelijke speeddates zijn online zodat je vanaf je eigen werkplek deelneemt. Thuis op de bank of in een belhok op kantoor, of dat nu in Groningen of Valkenburg is. Wil je meer lezen over de Partner Meet-ups? Bekijk dan hier de aankomende edities.

doe mee aan Programma’s, projecten en events

Bedrijven bij elkaar brengen doen we ook via events, projecten en programma’s. Zo kon je in de afgelopen maanden deelnemen aan diverse masterclasses over thema’s als biodiversiteit, inclusief ondernemen, circulair ondernemen, echte prijzen en transparante ketens.

"Partner worden van MVO Nederland heeft ons op drie vlakken wat opgeleverd. We hebben onze boodschap kunnen toetsen, met een van de deelnemers zijn we een partnerschap aan het ontwikkelen en we doen een opdracht bij een bedrijf dat we via het netwerk hebben ontmoet."

Marco Rog, Founder van Circulair Clarity

"De Partner Meet-ups hebben mij bijzondere gesprekken over uiteenlopende onderwerpen opgeleverd, en dat met ondernemers die ik anders niet had gesproken."

Roy Gosenshuis, Senior Relatiemanager bij Triodos Bank

"De Partner Meet-ups geven mij inzicht in de vragen van potentiële opdrachtgevers. Het is interessant en relevant om te horen waar zij behoefte aan hebben."

Merel Segers, Oprichter van The Footprinters

2.000+ BEDRIJVEN gingen je voor

 

Partners van MVO Nederland

ZO SLUIT JE AAN BIJ MVO NEDERLAND

Wil jij je vanuit jouw functie of met je bedrijf ook aansluiten bij MVO Nederland? Goede timing! Want als je dit jaar nog partner wordt, betaal je geen partnerbijdrage over 2022*. Plan via onderstaande knop direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze medewerkers.

➜ PLAN EEN KENNISMAKING IN

Heb je je agenda op dit moment niet bij de hand? Laat dan hieronder je gegevens achter voor een terugbelverzoek. We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen.
➜ JA, BEL MIJ TERUG

 

Wat kost het om partner te worden van MVO Nederland?

Dat is afhankelijk van je bedrijfsgrootte
  • 1-10 medewerkers: €308 per jaar
  • 11-100 medewerkers: €617 per jaar
  • 101-250 medewerkers: €1028 per jaar

Heeft jouw organisatie meer dan 250 medewerkers? Kijk dan naar de mogelijkheden van ons Grote Bedrijvennetwerk.

De partnerbijdrage is exclusief btw en berekenen we naar rato.

 

Welke netwerkevents organiseren jullie?

Eens per jaar organiseren we het grootste zakelijke duurzaamheidsevent van Nederland: het Nieuwe Economie-festival. Daarnaast kun je deelnemen aan de maandelijkse Partner Meetup waar je via een-op-een gesprekken in contact komt met andere partners van MVO Nederland. Tenslotte organiseren we regelmatig events over specifieke thema’s of onderwerpen.

Waarom kost het geld om partner te worden?

MVO Nederland is een non-profit organisatie dus we maken geen winst. Om onze activiteiten te kunnen organiseren vragen we een partnerbijdrage.

Welke organisaties zijn er allemaal partner van MVO Nederland?

Schrijf je net als 8000+ ontvangers in voor de nieuwsbrief

Heb je nog geen interesse in een partnerschap wil je wel op de hoogte blijven van MVO Nederland? Schrijf je in en ontvang maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.