Voor MVO Nederland-partners

Waar vind ik het MVO Nederland-logo?

Indien je partner bent van MVO Nederland kun je ervoor kiezen dit aan te tonen door ons logo te gebruiken op je eigen kanalen. Je vindt hem in onze press kit.

Kunnen jullie mijn persbericht plaatsen?

Het verspreiden en plaatsen van persberichten behoort niet tot onze kernactiviteiten. Wel blijven we graag op de hoogte van de activiteiten van onze partners. Vertel het ons in een partnerspreekuur of maak een telefonische afspraak zodat we jouw activiteiten via het netwerk kunnen ondersteunen.

Kunnen jullie mijn artikel op jullie website plaatsen?

Het verspreiden en plaatsen van artikelen behoort niet tot onze kernactiviteiten. Wel blijven we graag op de hoogte van de activiteiten van onze partners. Vertel het ons in een partnerspreekuur of maak een telefonische afspraak zodat we jouw activiteiten via het netwerk kunnen ondersteunen.

Kunnen jullie ons event op de MVO Nederland-website plaatsen en/of verspreiden binnen ons netwerk?

Je kunt events gratis plaatsen op onze online community. Ga naar futureproof.community.

Ik heb een product of dienst dat voor jullie interessant kan zijn.

Wij matchen vraag en aanbod binnen het bedrijfsleven. Als partner kun je binnen ons netwerk van ruim 2000 bedrijven je product of dienst onder de aandacht brengen door deel te nemen aan onze events of een item te plaatsen op onze online community.

Ik heb vragen over de Futureproof Community.

Vragen met betrekking tot onze community kun je snel en gemakkelijk stellen via  hello@futureproof.community.

Kunnen wij jullie vragen te komen spreken op ons event?

Bij interesse in een spreker van MVO Nederland op een event vragen we je contact op te nemen via contact@mvonederland.nl