Voor MVO Nederland-partners

Hoe geef ik een naam-, adres- of contactpersoonwijziging door?

Stuur een mail aan partneradministratie@mvonederland.nl en het komt in orde.

Hoe kan ik het partnerschap van mijn organisatie opzeggen?

Dat vinden we uiteraard jammer! Je kunt een digitale afspraak inplannen met een van onze medewerkers, om te kijken hoe je meer uit je partnerschap haalt. Plan een online gesprek in of zet je partnerschap stop via het opzegformulier.

Hoe kan ik jullie bereiken als ik vragen heb over mijn partnerschap?

Neem contact op met je relatiemanager als je die hebt. Vul anders het formulier in op de contactpagina van MVO Nederland.

Hoeveel collega’s mogen er deelnemen aan de evenementen van MVO Nederland?

Dit hangt af van het event. Bij online events maakt dat in de regel niet uit, bij offline events vind je vaak meer informatie in de tekst van het bewuste event.

Ik heb een product of dienst dat voor jullie interessant kan zijn, waar kan ik dat kwijt?

Wij matchen vraag en aanbod binnen het bedrijfsleven. Als partner kun je binnen ons netwerk van ruim 2000 bedrijven je product of dienst onder de aandacht brengen door deel te nemen aan onze events.

Kunnen jullie mijn artikel op jullie website plaatsen?

Het verspreiden en plaatsen van artikelen behoort niet tot onze kernactiviteiten. Wel blijven we graag op de hoogte van de activiteiten van onze partners. Tag ons op LinkedIn of stuur ons een e-mail op contact@mvonederland.nl

Kunnen jullie mijn persbericht plaatsen?

Het verspreiden en plaatsen van persberichten behoort niet tot onze kernactiviteiten. Wel blijven we graag op de hoogte van de activiteiten van onze partners. Vertel het ons in een partnerspreekuur of maak een telefonische afspraak zodat we jouw activiteiten via het netwerk kunnen ondersteunen.

Kunnen wij jullie vragen te komen spreken op ons event?

Bij interesse in een spreker van MVO Nederland op een event vragen we je contact op te nemen via contact@mvonederland.nl

Voor welke events kan ik me inschrijven als partner?

Bij elk event staat een tag die aangeeft of een event ‘voor partners’ is of ‘open’.

Waar kan ik evenementen terugkijken?

Als een evenement is opgenomen en er komt een video beschikbaar ontvang je daarvan een link in de mail als je je hebt aangemeld.  Op het YouTube-kanaal van MVO Nederland vind je de webinars en events die we openbaar mogen delen. Staat jouw webinar of event er niet bij? Dat betekent waarschijnlijk dat hij alleen terug te kijken is als je je hebt aangemeld. Je ontvangt dan een e-mail na afloop van het event.

Waar vind ik het MVO Nederland-logo?

Indien je partner bent van MVO Nederland kun je ervoor kiezen dit aan te tonen door ons logo te gebruiken op je eigen kanalen. Je vindt hem in onze press kit.