Veelgestelde vragen over einde Futureproof Community

Enkele jaren geleden startte MVO Nederland de Futureproof Community. Het doel: ondernemers een online platform bieden om ze eenvoudig te laten samenwerken in de nieuwe economie. Ruim 12.000 members maakten een account aan. Om een duurzame vraag te stellen. Of om oplossingen te bieden voor andere duurzame ondernemers. Vanaf mei 2022 neemt Stichting MVO-Register de Futureproof Community over van MVO Nederland. Ondertussen ontwikkelden we in de loop van de jaren andere middelen om duurzame ondernemers op een effectieve manier bij elkaar te brengen. Daarover vind je meer informatie in het antwoord op de veelgestelde vragen hieronder.

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over het einde van de Futureproof.Community. Mocht jouw antwoord er niet tussen staan, neem dan zeker contact met ons op via de gegevens op diezelfde pagina. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief van MVO Nederland om maandelijks op de hoogte te blijven van alle andere matchmaking-activiteiten die we organiseren op weg naar de nieuwe economie.

Veelgestelde vragen beantwoord

Tot wanneer blijft de Futureproof Community beschikbaar?

De community blijft door de overname van Stichting MVO-Register gewoon beschikbaar. 

Welke andere mogelijkheden biedt MVO Nederland om tot duurzame matches te komen met andere ondernemers?

Als partner van MVO Nederland kun je maandelijks meedoen aan de Partner Meet-up. Daarnaast organiseert het bedrijvennetwerk diverse evenementen en netwerkbijeenkomsten om met anderen samen te werken aan de nieuwe economie. Als partner van MVO Nederland – dat ben je al vanaf 300 euro per jaar – krijg je onder meer gratis toegang tot NE22, het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar. Wil je nu aan de slag met duurzaam ondernemen? Check dan onze pagina ‘Nu aan de slag‘ voor ondersteuning bij je volgende stap. Of check natuurlijkkapitaal.nl voor opinie, artikelen en tools over werken aan het meenemen van de natuur in je onderneming. Zoek je ondersteuning voor circulair ondernemen? Stel dan je vraag aan onze experts op de website van het Versnellingshuis

Nog niet zeker wat je wilt doen? Schrijf je dan sowieso in voor de nieuwsbrief van MVO Nederland om maandelijks op de hoogte te blijven van alle andere matchmaking-activiteiten die we organiseren op weg naar de nieuwe economie.

Kan ik na 30 december 2021 nog op Futureproof Community?

Ja, door de overname van Stichting MVO-Register blijft de community gewoon beschikbaar. 

Stopt MVO Nederland ook met Circulair Ondernemen?

MVO-Register bepaalt later wat er met Circulair Ondernemen gebeurt.

Stopt MVO Nederland ook met de Natural Capital Community?

De Natural Capital Community stopt. Ondernemers vinden events en content op de website van Natuurlijkkapitaal.nl.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.