Veelgestelde vragen over Dag voor Doendenkers

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over Dag voor Doendenkers: het grootste duurzaamheidsfestival van het jaar. Georganiseerd door MVO Nederland.

Tickets en registratie

Hoe kom ik aan een ticket?

Elke organisatie die partner is bij MVO Nederland krijgt een code voor een gratis toegangsticket. De hoofdcontactpersoon van je organisatie ontvangt deze in zijn of haar inbox. De code is binnen je organisatie overdraagbaar. Mocht je er niet uitkomen mail ons dan op evenement@mvonederland.nl, dan helpen we je graag verder.

Ik kan niet. Kan ik mijn kortingscode aan een collega geven?

Jazeker! De code is specifiek voor jouw organisatie, maar iedereen binnen die organisatie kan de kortingscode gebruiken. De kortingscode is wel eenmalig bruikbaar.

Kan ik extra tickets bijkopen?

Dat kan! Je kunt bij het activeren van je gratis ticket extra tickets bijkopen, en dat kan ook nog op een later moment (met dezelfde link). Maar let op, dit kan alleen als je organisatie partner is van MVO Nederland.

Mijn kortingscode werkt niet, wat nu?

Elke organisatie die partner is van MVO Nederland krijgt een code voor een gratis toegangsticket. De hoofdcontactpersoon van je organisatie ontvangt deze in zijn of haar inbox. Werkt de code niet meer, dan kan het zijn dat deze al is gebruikt. Mocht je er niet uitkomen mail ons dan op evenement@mvonederland.nl, dan helpen we je graag verder.

Ik heb mij wel aangemeld, maar kan niet meer. Wat nu?

Wat jammer dat je er niet meer bij kunt zijn. Geef je afmelding door aan evenement@mvonederland.nl. Heb je een collega die jouw ticket overneemt? Stuur dan gelijk zijn of haar naam en e-mailadres mee zodat we het ticket kunnen overzetten.

Ik kom nog wel, maar ik kan niet meer bij de borrel zijn. Wat nu?

Jammer dat je niet kunt aansluiten bij de netwerkborrel. Zou je dat ons willen laten weten op evenement@mvonederland.nl? Zo voorkomen we dat we te veel inkopen en dat voorkomt verspilling. Alvast bedankt!

Ik ben geen partner van MVO Nederland. Kan ik ook deelnemen?

Dag voor Doendenkers is exclusief voor partners van MVO Nederland. Word direct partner of neem contact met ons op voor meer informatie.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem in dat geval gelijk contact op met evenement@mvonederland.nl.