Vacature werkstudent sales (16-24 uur per week)

Ben je op zoek naar een leuke baan voor naast je studie vanaf september 2021? Een baan waarin je contacten legt en onderhoudt met tal van ambitieuze ondernemers? En wil je jouw salesvaardigheden in de praktijk brengen ten behoeve van een betere wereld? Dan ben jij misschien wel de nieuwe werkstudent sales die wij zoeken voor in ons salesteam.

KOM MEE NAAR DE NIEUWE ECONOMIE

MVO Nederland is het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Samen met 2000 bedrijven vormen we zo de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. Een economie waarin bedrijven verantwoordelijkheid dragen voor een betere wereld door klimaatneutraal, circulair, eerlijk en inclusief te ondernemen. Ons doel is duidelijk: in 2025 moet twintig procent van onze economie nieuw zijn. Om die nieuwe economie te bereiken, zetten we projecten op met onze partners, brengen we partners samen én lobbyen we in Den Haag en Brussel voor betere wetgeving. Hoe meer organisaties zich als partner aansluiten bij het bedrijvennetwerk, hoe dichter we bij ons doel komen. Het salesteam is verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe partnerorganisaties en het onderhouden van bestaande relaties. Jij helpt als werkstudent ons netwerk verder te vergroten.

WAT GA JE DOEN? 

Als werkstudent in het salesteam ga je:

  • potentiële partnerorganisaties benaderen;
  • salesactiviteiten registreren in het CRM-systeem;
  • relaties onderhouden met en vragen beantwoorden van partnerorganisaties;
  • meedenken over het verbeteren van het commerciële proces.

Wie ben jij? 

Als werkstudent sales ben je een waardevolle aanvulling van ons team. Je volgt bij voorkeur een commerciële opleiding of hebt al enige ervaring op het gebied van sales en je wilt jouw kennis en ervaring in de praktijk brengen. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en je legt makkelijk contact met mensen, ook als je ze nog nooit eerder gesproken of gezien hebt. En je hebt een zekere affiniteit met duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Goed om te weten is dat MVO Nederland inclusiviteit belangrijk vindt op weg naar de nieuwe economie. We zijn er dan ook van overtuigd dat een divers samengesteld team tot de beste resultaten leidt. Daarom nodigen we studenten met een bi-culturele achtergrond of een arbeidsbeperking ook van harte uit om te solliciteren.

Wat bieden wij?

Werken bij MVO Nederland betekent dat je iets doet wat er echt toe doet. We hebben een fijne, open werksfeer en we zijn erg ambitieus. Je zult dus in een korte tijd veel leren. En wij leren van jou. Dankzij samenwerking met veel van onze partners leer je allerlei verschillende soorten organisaties kennen.

We bieden een parttime functie voor 16 tot 24 uur per week. Indien je zelf geen (goede) laptop hebt bieden we je er een in bruikleen aan. Ook krijg je van ons een telefoon met abonnement in bruikleen. Als je geen ov-studentenkaart hebt vergoeden wij jouw reiskosten op basis van tweede klas ov.

Ons kantoor zit centraal in Utrecht. In deze tijd werken we veel vanuit huis, maar je kunt in overleg ook naar kantoor komen (indien COVID-19 omstandigheden dit toelaten). In de praktijk heb je veel vrijheid in het indelen van je uren.

INTERESSE? 

Mail je cv én motivatie uiterlijk 20 september 2021 aan Maris Kool via werkenbij@mvonederland.nl onder vermelding van ‘Werkstudent Sales’. Mail ook zeker als je vragen hebt.