Vacature werkstudent sales/partnerwerving

Ben jij derde- of vierdejaars hbo- of wo-student en zoek je een leerzame en uitdagende baan voor twee of drie dagen in de week? Ben je daarnaast gemotiveerd om jouw commerciële vaardigheden en talent in te zetten voor het laten groeien van onze beweging van ondernemers in de nieuwe economie? Dan is deze functie als werkstudent sales bij MVO Nederland zeker iets voor jou!

Als werkstudent sales werk je actief mee in verschillende aspecten van het salesproces binnen de organisatie. Op deze manier doe je een brede ervaring op en leer je wat er zoal komt kijken bij een commerciële functie in het werkveld. Je hebt een rol in het verder laten groeien van ons bedrijvennetwerk. Om je een beeld te geven van hoe dat eruit kan zien: je kwalificeert binnenkomende leads in het CRM en benadert de meest kansrijke opportunity’s om ze ervan te overtuigen een volgende stap te zetten in de richting van de nieuwe economie. En dus om partner te worden van MVO Nederland. Je werkt zelfstandig, maar nauw samen met team partnerwerving.

Wie ben jij?

Allereerst: je zoekt werk voor twee of drie dagen in de week. Jij bent communicatief sterk, snel thuis in digitale systemen en werkt nauwkeurig. Je legt eenvoudig contact met allerlei soorten mensen en weet gesprekken zo te sturen dat ondernemers met je mee willen. De commerciële kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan in je studie en jouw klantgerichtheid kun je bij ons in de praktijk brengen en verder ontwikkelen. Volop groeikansen dus!

WAT BIEDEN WIJ?

Werken bij MVO Nederland betekent dat je iets doet wat er echt toe doet. Je leert elke dag van enthousiaste en vooruitstrevende collega’s in een fijne, open werksfeer. En wij leren van jou. Door samenwerkingen aan te gaan met nieuwe partners breid je je netwerk snel uit. Wat verder leuk is? Dat we heel centraal in Utrecht zitten, al doen we nu even bijna alles digitaal. Dat je de vrijheid krijgt om zelf je uren en werkplek te bepalen. Dat we graag mensen met een arbeidsbeperking en verschillende etniciteiten in huis halen. Bij ons zit je in een omgeving die zo afwisselend is, dat verandering de standaard is.

INTERESSE?

Mail je cv én motivatie naar Dirk Eidhof op werkenbij@mvonederland.nl onder vermelding van ‘werkstudent sales’. Mail hem ook zeker als je vragen hebt op d.eidhof@mvonederland.nl.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.