Vacature stagiair Eventorganisatie- en communicatie

Volg jij een hbo-opleiding eventmanagement en heb je gevoel voor communicatie óf ben je bezig met je studie communicatie en heb je interesse in eventorganisatie? En ben je op zoek naar een uitdagende stage vanaf september 2019 tot en met januari 2020? Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiair voor het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar!

Het is dé plek voor ondernemers en bedrijven die zich richten op een economie die niet alleen nog maar draait om financiële winst, maar ook om maatschappelijke waarde: het MVO Nederland-event. Een jaarlijks terugkerend zakelijk festival voor ondernemers in de nieuwe economie, maar dan elke keer een tikkeltje groter. Als stagiair zet je jouw organisatorische skills en creatieve ideeën in om de editie van 2020 op de kaart te zetten. Dit doe je samen met een dynamisch eventteam, bestaande uit onder andere een eventmanager, contentmarketeer, communicatieadviseur en programmamanager.

WAT GA JE DOEN?

Als onderdeel van het eventteam wijd je je volledig aan het organiseren van het grootste zakelijke festival voor ondernemers in de nieuwe economie: NE20. Denk aan 1000 enthousiaste en leergierige deelnemers en een programma bestaande uit meer dan 50 verschillende activiteiten. Een grootse gebeurtenis, waar we jouw hulp en creativiteit goed bij kunnen gebruiken. Hieronder wat je zoal gaat doen.

•    Het mede-organiseren en coördineren van een grootschalige markt bestaande uit ca. 50 bedrijven.
•    Je helpt mee met de uitvoering van het communicatieplan voor het event, waaronder het schrijven van teksten, het zoeken van het juiste beeldmateriaal, het ontwerpen en laten maken van diverse communicatiemiddelen en het werven van deelnemers.
•    Je denkt mee over de aankleding en inrichting van het event aan de hand van het thema.
•    Je bent het eerste aanspreekpunt voor deelnemers en geïnteresseerden van het event.
•    Je coördineert samenwerkingen met sponsors in natura en mogelijk andere samenwerkingspartners van het event.
•    Je beheert het registratieproces van 1000 deelnemers.

WIE BEN JIJ?

Als stagiair ben je vooral een waardevolle aanvulling van ons team. Zonder dat we je laten zwemmen heb je al snel je eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Je herkent jezelf als een goede organisator en bent trots op je tekstuele vaardigheden. Je houdt van aanpakken, durft met ideeën te komen en bezit commercieel inzicht. Kortom: een doener met lef. Maar ook gewoon gezellig om mee te werken.

Belangrijk: je bent op zoek naar een stage van minimaal 32 uur per week, vanaf september 2019 tot en met januari 2020.

WAT BIEDEN WIJ?

Werken bij MVO Nederland betekent dat je iets doet wat er echt toe doet. Je leert elke dag van enthousiaste en vooruitstrevende collega’s in een fijne, open werksfeer. Wij zorgen uiteraard voor een persoonlijke begeleider en een passende vergoeding. Aan het einde van je stage kun je:

•    Projectmatig werken
•    Rekening houden met deadlines
•    Zakelijke contacten opdoen en onderhouden
•    Professioneel communiceren (telefonisch, per e-mail en face-to-face)
•    Communicatie inzetten en gebruiken als strategisch middel
•    Resultaatgericht werken
•    Werken in een team

Bovendien ga je ook nog eens naar huis met een vergroot netwerk, actuele kennis over maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk én een toonaangevend event op je C.V.!

INTERESSE?

Mail je cv én motivatie naar werkenbij@mvonederland.nl onder vermelding van ‘stagiair eventorganisatie en – communicatie’. Mail ook als je vragen hebt. Helaas is het niet mogelijk om de baan te vervullen als je je studie al hebt afgerond.

MVO Nederland vindt het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. Ook werken hoort daarbij. Daarom nodigen wij juist ook mensen met een arbeidsbeperking uit om te solliciteren.