Vacature commercieel medewerker (16-24 uur per week)

Ben jij derde- of vierdejaars hbo- of wo-student en zoek je een baan naast je studie? Of ben je net afgestudeerd en wil je ervaring opdoen in het vak van commercieel medewerker? Ben je daarnaast gemotiveerd om jouw saleskwaliteiten in te zetten voor het laten groeien van onze beweging van ondernemers in de nieuwe economie? Dan is deze functie als commercieel medewerker bij MVO Nederland iets voor jou.

Als commercieel medewerker werk je actief mee in het salesproces om ondernemers zich te laten aansluiten bij ons bedrijvennetwerk. Dit doe je door contact te leggen met potentiële partners via telefoon of mail. Door deze partners te kwalificeren op basis van verschillende bronnen. En door aanwezig te zijn bij onze events om relaties warm te houden en nieuwe partners te benaderen. Al je werk houd je nauwkeurig bij in ons crm-systeem. Doel is het aantal bedrijven in het netwerk van MVO Nederland te laten groeien. Daarmee speel je een essentiële rol in het vergroten van onze beweging.

Wie ben jij?

Jij bent communicatief sterk, legt eenvoudig contact en weet gesprekken zo te sturen dat ondernemers met je mee willen. Je commerciële en klantgerichte kennis uit je studie kun je bij ons in de praktijk brengen en zo ongemerkt steeds verder verbeteren. Je bent proactief in het ontwikkelen van nieuwe activiteiten om partners te werven en neemt daar zelf verantwoordelijkheid voor. Alles om nog sneller te groeien.

Wat bieden wij?

Werken bij MVO Nederland betekent dat je iets doet wat er echt toe doet. Je leert elke dag van enthousiaste en vooruitstrevende collega’s in een fijne, open werksfeer. En wij leren van jou. Dankzij samenwerking met veel van onze partners breid je je netwerk snel uit. Wat verder leuk is? Dat we heel centraal in Utrecht zitten. Dat er volop vrijheid is in het indelen van je uren en werkplek. En dat we elke dag lunchen in een prachtig bedrijfsrestaurant. MVO Nederland biedt uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons zit je in een omgeving die zo afwisselend is dat verandering de standaard is.

Interesse?

Mail je cv én motivatie naar Pieter van den Herik op werkenbij@mvonederland.nl onder vermelding van ‘commercieel medewerker’. Mail hem ook zeker als je vragen hebt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.